Gravity Rush 2 PS4

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 361054
PlayStationEN dabing

Gravity Rush 2 [PS4]


Hra Gravity Rush 2 je pokračováním kritiky oceněné, gravitaci měnící hry Gravity Rush .

Nový příběh se začíná hned po ukončení první hry, Kat se vrací s gravitaci měnícím společníkem, Raven a policejním důstojníkem, Sydom, se kterými společně zkoumají gravitační vlny objevující se po celém Hekseville. Další dobrodružství královny gravitace se začíná, když je Kat pohlcena gravitační bouří nevídaného rozsahu a zavedena do odlehlé hornické vesnice.

Oddělením od Dusty, zdroje její gravitačních sil, je Kat donucena těžit rudu pro vesničku, aby si společně s Sydom vydělali na živobytí. Po chvíli však budou čelit nebezpečným Scarab, kteří číhají blízko bouří, jsou novou odrůdou Nevi, kteří ohrožují Kat, i vesničku ...


  • Slavné gravitaci manipulující akční mechaniky se vyvinuly se dvěma novými styly. Lehkým lunárním stylem a těžkým stylem Jupitera. V soubojích mohou hráči jednoduše přepínat mezi třemi rozdílnými styly gravitace, z nichž každý má vlastní unikátní útoky.
  • Hra představuje mnohem větší prostředí, více fyzikálních efektů a rozšířený příběh, je to obrovský skok vpřed oproti předchůdci, Gravity Rush .
  • Vstupte do oslnivého a rušného létajícího města, které překypuje životem. Manipulujte gravitaci se senzorem pohybu na ovladačích DualShock 4 , které Vám umožní plachtit a procházet obrovským detailním světem, téměř dva a půl krát větším než byl původní a je plný misí, které zaměstnají Kat.
  • Unikátní atmosféru tvoří estetika francouzských komiksových knih spojených s japonským manga a anime stylem.
  • Nebudete bojovat pouze s Nevi, ale také s trénovanými vojáky, obrněnými mechanickými roboty a masivními bossy a zcela novými super zločinci.
  • Ponořte se hlouběji do pozadí Kat se zcela novým příběhem, novými postavami, vedlejšími misemi a mnohem více.
  • Soupeřte s jinými hráči díky asynchronním online možnostem, které zahrnují lovení pokladů, akce v tažení a mise na čas.



  • Recenze na Gravity Rush 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.