Gray Matter Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Gray Matter - PC DVD
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54846
dtp

Gray Matter [XBOX 360]



Dlouho očekávaná adventura z pera scénáristky Jane Jensen, která má na svém kontě úspěšnou sérii Gabriel Knight . Protagonisty jejího nového příběhu jsou mladá studentka Samantha Everett a záhadný excentrický neurobiologie Dr.. David Styles žijící v starém rodinném sídle. Jedné deštivé noci jejich osud spojí dohromady a dívka se nechá zlákat na asistenci při Davidově experimentu. Experiment podstoupí 6 studentů. Průběh pokusu však přinese řadu znepokojivých otázek.

Jak daleko budou Samantha a David ochotni zajít, aby odhalili pravdu? A opravdu jim smysly říkají pravdu nebo se staly oběťmi stejné hry, jak jejich dobrovolníci? Proč Davida stíhají halucinace o jeho mrtvé ženě? Je možné nějakým způsobem změnit minulost? Dům, experiment, vědec i Samantha, tvoří klíč k nebezpečné hádance, která změní tvůj život ...

Gray Matter nadchne fanoušky hitů jako Posel Smrti nebo Gabriel Knight . Jde o klasickou 2,5 D adventuru, kde příběh a postavy nehrají druhé housle, ale ženou Vás dál. Neočekávejte klišéovité tajemství ve stylu Akta X. Jak říká sama autorka - "Nedokážu psát přímočaré jednoduché příběhy. Na to prostě nemám nadání."



  • Strhující, propracovaný příběh odkrývající (nejen) tajemství lidských schopností
  • Děj rozdělen do mnoha kapitol
  • 2 hratelné postavy Samantha a David. Oba mají rozdílné schopnosti a charakter, David např. ovládá hypnózu
  • Zajímavé puzzle a úkoly (zahrají si zkušení i začátečníci)
  • Drobné mini hry na osvěžení hratelnosti
  • Překrásná grafika, jaká v rámci žánru prakticky nemá obdoby

  • Recenze na Gray Matter

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.