GRID Autosport [PS3] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
639 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 279548
Codemasters

GRID Autosport [PS3] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Vstupte do světa moderního moto sportu s množstvím různých disciplín a sérií, pomocí kterých si můžete vytvořit a přizpůsobit celou svou kariéru. Je to svět rozsahu, hloubky, intenzity, tlaku a samozřejmě vzrušení, které dokáží poskytnout jen závodní auta!

Závoďte po boku svého parťáka a překonávejte překážky, Uspokojujte svým výkonem týmových sponzorů v dravých závodech, kde jde o každé kolo a každou pozici. V rozsáhlé kariéře, která na vás čeká v GRID Autosport, se můžete specializovat na své oblíbené závodní disciplíny, nebo můžete jednoduše zdolat úplně všechny-zažijte agresi skupiny v Touring Cars, ustrážte si dezén pneumatik v Endurance módě, ukažte svůj stroj v Tunerských akcích a Proleťte se po ulicích v Street módě.

Každá unikátní kategorie obsahuje odlišné třídy , včetně Cat C Touring auta , hyperautá , výdržové GT auta , prototypy , jedno sedadlové auta , supermodifikované vozidla , driftové auta a množství dalších . Přeplněný obsahem nabízí GRID Autosport více, než 100 cest napříč 22 úžasnými lokacemi a nejvzrušivější a nejmodernější super výkonné vozy , které můžete sbírat ," Tunit" a vylepšovat .

Funkce v GRID Autosport byly vyvíjeny ve spolupráci s GRID komunitou , profesionálními závodníky a experty z AUTOSPORT magazínu . Díky tomu si můžete užít to nejautentičtější řízení aut, jaké kdy v sérii GRID bylo. Multiplayer je podporován službou RaceNet , díky které si můžete každý týden užít nové závody a je také obohacen o novou funkci-RaceNet Racing Clubs , díky které si můžete zazávodit online v týmech . Skupinový mód, demoliční derby a konkurenční split-screen mód-to vše je součástí obšírná kariérního módu a expanzivního jádra online hraní .

GRID Autosport nabízí největší množství obsahu v sérii a skutečně autentický motoristických zážitek, ale nezapomíná na to, co dělá GRID hru GRID hrou-vše je jen o závodech!

Související produkty (1)


Recenze na GRID Autosport [PS3] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.