Guild Wars Complete Collection PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 47696
NCSoft

Guild Wars Complete Collection [PC DVD]

Kolekce obsahuje základní hru Guild Wars a všechny tři datadisky: Guild Wars: Factions, Guild Wars: Nightfall a Guild Wars: Eye of the North.

Guild Wars
Guild Wars se odehrává ve vymyšleném světě, kde se postavy velkého rozsahu profesí mohou zapsat do historie. Hru může hrát jeden hráč nebo malé skupinky hráčů. Pokud nejste jen příležitostný hráč jsou pro Vás připraveny dlouhodobé turnaje v dobývání světa. Vaše postava je trvalá takže můžete hrát kde jen chcete na světě. Každý účastník má svojí unikátní mapu a může měnit svět kolem sebe, Vaše kouzla mohou stavět hrady a otvírat nové cesty. Nemusíte strávit hodiny běháním po světě, protože Guild Wars vás zavede přímo na začátek questu, který jste si předtím odemkli.

  • Vytvořte unikátní postavu, která zvládne několik profesí a vyberte si ze stovky unikátních dovedností
  • Plně integrovaná podpora spolků, včetně mezinárodních turnajů a žebříčků, speciálních postav, forum přímo zabudované do hry
  • Zkuste měnící se svět, vše se mění podle toho jak ho poznáváte a dobýváte.

    Guild Wars: Factions
    Samostatně hratelný datadisk k jedné z nejhranějších MMORPG her - Guild Wars (na hraní datadisku Factions nemusíte vlastnit původní hru Guild Wars, ale hra zároveň neobsahuje původní svět Guild Wars - Tyrie!)

    Datadisk obsahuje jen nové lokality. Pokud chcete hrát Factions is původním světem Guild Wars, je nutné vlastnit originální hru Guild Wars, jakož i datadisk Factions.

    Proroctví Hledače plamene se naplnilo. Nyní se musíte vydat na jih do Canthy - Říše zničené surovou nekonečnou válkou, jež mezi sebou vedou dva znesvářené národy. Je na Vás, do čích služeb se dáte. Vydejte se spolu s Vašimi přáteli do boje proti starodávnému zlu, které se chystá zamořit svět. Přidejte se k více než miliónem dobrodruhů z celého světa a vydejte se spolu s nimi odhalit nový příběh, prozkoumávat nové krajiny a učit se zcela nové schopnosti.

    Ve hře objevíte dvě nové povolání - ritualist a assasin. Ritualist dokáže zesilovat magii spolubojovníků pomocí Spawning Power a Communing Magic, léčit zranění, zda zesilovat ochranné kouzla pomocí Restoration Magic, případně napadnout protivníka kouzlem channeling Magic. Assasin je zaměřen na přímý boj zblízka. Kombinuje v sobě rychlost, magii, boj s dýkou a jedem, což z něj dělá ďábelsky silného protivníka. Ovládá umění Critical Strike, Dagger Mastery a Deadly Arts pro boj jako Shadow Arts pro teleportaci na krátké vzdálenosti.

  • Hrajte on-line bez poplatků na zabezpečených serverech Guild Wars
  • Hrajte sami, nebo si s přáteli založte guild a utkejte se v celosvětových turnajích
  • Zvolte si jedno z unikátních zaměření, mezi nimiž najdete nové - assasin a ritualist
  • Vychutnejte si revoluční, adrenalinem nabité dobrodružství, ve kterém se nemusíte obávat dlouhého času stráveného s cestováním, vysokých postihů za smrt či tzv.. spawn campingu
  • Ovlivňuje poměr sil mezi dvěma bojujícími národy, vytvářejte spojenecké svazky a bojujte o nadvládu nad bohatou oblastí Canthy

    Guild Wars: Nightfall
    Již druhý samostatně hratelný datadisk k on-line světu Guild Wars , který poodkrývá další část epického příběhu v novém světě, který můžete objevovat buď sami, nebo nejlépe ve společnosti dalších hráčů. Nechybí ani gildy, souboje v arénách, celá řada misí i questů a hlavně možnost vypracovat si postavu podle svých představ. Hlavní novinkou datadisku jsou dvě nové profese - Dervish a Peragon.

    Dervish je svatý bojovník svírající kosu, který dokáže jedním úderem zasáhnout několik nepřátel naráz. Vzhledem k tomu, že jde o kombinaci bojovníka a mnicha, dokáže nepozorovaně vyvolávat kouzla i uprostřed lítého boje, aby pak všichni nepřátelé okolo překvapil svým devastujícím útokem. Dervish v bitvě nepoužívá žádné zvláštní brnění. Je oděn do prostého obleku a ochranu v bitvě mu poskytují kouzla. Pomocí nich si může zajistit dočasnou nezranitelnost, dokáže odvracet útoky nepřátel, nebo proti nim využívat jejich elementálních útoků.

    Paragon je vynikající velitel, který používá štít a kopí a dokáže pomocí výkřiků i zaříkání poskytnout sám sobě i svým spolubojovníkům různé ochrany, nebo boosty. Používá brnění složené z celé řady částí vyrobených z různých materiálů včetně železa, kůže, slonoviny a perel. Zároveň je strážným andělem Elonianov, a má na svém brnění andělský motiv, povětšinou bílá křídla. Paragon je zmocněnec boha na zemi, který ve svém životě zažije okamžik, kdy by měl zemřít, ale nezemřel.

    Guild Wars: Eye of the North
    Třetí datadisk pro online dobrodružství bez poplatků, které se odehrává v zemi zvané Tyria, kterou jste měli možnost navštívit jen v první Guild Wars kampani - Prophecies. Datadisk je zároveň spojovacím mostem, po němž plynule budete moci přejít k hraní Guild Wars 2, kam si z datadisku přetáhnete postavy i spolu s některými vlastnostmi.

    Po většinu času se budete v datadisku pohybovat v podzemních prostorách, kde na Vás čeká 18 velkých několika-podlažních dungeonů, 10 nových hrdinů, 40 nových brnění (hovoříme o celých sestavách, ne jednotlivých kusech), množství zbraní, předmětů, 150 nových schopností pro všech 10 profesí a tři nové nehratelné rasy, které se stanou hratelné pouze v Guild Wars 2.

    Konkrétně jde o rasu Asura, jejíž příslušníci se podobají goblinům a jde vlastně o budovatele Guild Wars světa. Dále je to rasa Norn, jejíž příslušníci připomínají divoké Vikingy. No a poslední novou rasou je Sylvari, jejíž příslušníci obývají povětšinou lesy .

  • Recenze na Guild Wars Complete Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.