Guild Wars: Factions (Platinová edice) PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 52259
NCSoft

Guild Wars: Factions (Platinová edice) [PC DVD]

Samostatně hratelný datadisk k jedné z nejhranějších MMORPG her - Guild Wars (na hraní datadisku Factions nemusíte vlastnit původní hru Guild Wars, ale hra zároveň neobsahuje původní svět Guild Wars - Tyria!)

Datadisk obsahuje pouze nové lokality. Pokud chcete hrát Factions is původním světem Guild Wars, je nutné vlastnit originální hru Guild Wars, jakož i datadisk Factions.

Proroctví Hledače plamene se naplnilo. Nyní se musíte vydat na jih do Canthy - říše zničené surovou nekonečnou válkou, kterou mezi sebou vedou dva znesvářené národy. Je na Vás, do čích služeb se dáte. Vydejte se spolu s Vašimi přáteli do boje proti starodávnému zlu, které se chystá zamořit svět. Přidejte se k více než milionu dobrodruhů z celého světa a vydejte se spolu s nimi odhalit nový příběh, prozkoumávat nové krajiny a učit se zcela nové schopnosti.

Ve hře objevíte dvě nové povolání - ritualista a assasin. Ritualista dokáže zesilovat magii spolubojovníků pomocí Spawning Power a Communing Magic, léčit zranění, zda zesilovat ochranné kouzla pomocí Restoration Magic, připadá nápad protivníka kouzlem Channeling Magic.Assasin je zaměřený na přímý boj zblízka. Kombinuje v sobě rychlost, magii, boj s dýkou a jedem, což z něj dělá ďábelsky silného protivníka. Ovládá umění Critical Strike, Dagger Mastery a Deadly Arts pro boj jako Shadow Arts pro teleportaci na krátké vzdálenosti.

  • Hrajte on-line bez poplatků na zabezpečených serverech Guild Wars
  • Hrajte sami, nebo si s přáteli založte guild a utkejte se v celosvětových turnajích
  • Zvolte si jedno z unikátních zaměření, mezi nimiž najdete nové - assasin a ritualista
  • Vychutnejte si revoluční, adrenalinem nabité dobrodružství, ve kterém se nemusíte obávat dlouhého času stráveného cestováním, vysokých postihů za smrt či tzv.. spawn campingu
  • Ovlivněte poměr sil mezi dvěma bojujícími národy, vytvářejte spojenecké svazky a bojujte o nadvládu nad bohatou oblastí Canthy

    Hra pro své spuštění vyžaduje připojení k síti Internet!

  • Recenze na Guild Wars: Factions (Platinová edice)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.