Guitar Hero: Metallica Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Guitar Hero: Metallica - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 47483
Activision

Guitar Hero: Metallica [PS3]

Ve zbrusu novém přírůstku do rodiny her Guitar Hero Vás čeká nejen trhák"Ride the Lightning", ale také 20 dalších parádních skladeb od hvězdy hudebního nebe, skupiny Metallica. Představte se světu jako Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett nebo Robert Trujillo a vyzkoušejte sílu a zručnost jedné z nejvýznamnějších kapel všech dob.

Rozmlaťte kytaru, prorazte bubny a křičte do mikrofonu podle programu připraveného z 45 vypalovaček slavné skupiny Metallica a dalších hudebních legend tak, jak je osobně vybrali členové této skupiny. Takže se setkáte například s Alice in Chains, Foo Fighters či Queen.

Fanouškové se budou moci vydovádět jako Metallica na místech, která připomínají impozantní přebaly alb skupiny, motivy jejich hudby i skutečná místa na Zemi.

  • Staňte se členem skupiny - Larsem Ulrichem, Jamesem Hetfieldem, Kirkem Hammettem, nebo Robertem Trujillo, s jejich charakteristickými pohyby.
  • Žijte jako legenda metalu - následujte dráhu metalové legendy v režimu jediného nástroje nebo v režimu kariéry celé skupiny.
  • Najděte a zničte - ponořte se do tematických útoků bojového režimu.
  • Sáhněte na dno - až skladbu zvládnete, vyzkoušejte si, jak skupinu Metallica znáte, a zahrajte píseň znovu s faktografický informacemi.
  • Na cestě do bájné země - hra je doslova prošpikována různými bonusy, jako jsou postupně zpřístupňovány nová místa, písně, komentáře, videa atp.

  • Recenze na Guitar Hero: Metallica

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.