Ground Control 2: Operation Exodus PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4269
SierraEN dabing

Ground Control 2: Operation Exodus [PC CD]

Ground Control 2: Operation Exodus je sci-fi 3D RTS odehrávající se v roce 2741, což je zhruba 300 let po událostech v prvním (velmi kvalitním a inovativním) díly. Situace je v této době velmi špatná. Demokracie chránicí Northern Star Alliance pomalu ztratí své pozice ve válce proti výbojnému Terranskému Impériu. Válka se navíc dostává do nové - brutální fáze, kterou představují pozemní boje na poslední planetě pod kontrolou NSA. Jde o planetu Morningstar Prime, kam pronikly jednotky Terranského Impéria a ničí naprosto vše co jim přijde pod ruku.

Hlavním hrdinou je kapitán jednotek NSA Jacob Angelus, který se stane centrální postavou v boji mezi NSA a Terranským Impériem. Ground Control II a nabídne celkem 3 herní strany - NSA, Terran Empire, Vironal Nomads. Každá strana má k dispozici zcela odlišné jednotky a odlišný bude i způsob boje každé strany. Hra zcela ignoruje těžbu surovin a soustředí se pouze na samotný boj a volbu té nejlepší bojové taktiky. Technická stránka hry nabízí silný interně vyvinutý 3D engine, který podporuje deformaci terénu, nabízí reálný model poškození všech jednotek, zásahové zóny a další moderní prvky. Neoddiskutovatelná je i jeho vizuální kvalita. Ground Control 2 nabízí vedle singleplayer části i multiplayer přes LAN a internet .

  • Fantastická trojrozměrná grafika, rozmanitý terén, změny počasí, neuvěřitelné detaily
  • Plynulá, dynamická akce s důrazem na vojenskou taktiku a strategické myšlení
  • Mnoho rozmanitých misí
  • Ovládejte kombinované skupiny vojáků, tanků, obrněných vznášedel, letadel a další tipy jednotek, všechny jsou navíc modifikovatelné, jejich výbavu si můžete vybrat sami
  • Možnost tvorby různých formací
  • Propracovaná umělá inteligence
  • Nabídka klasických i

  • Recenze na Ground Control 2: Operation Exodus

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.