Halo Wars 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Halo Wars 2 - XBOX ONE
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 363196
MicrosoftEN dabing

Halo Wars 2 [PC DVD]


Pozor! PC verze hry Halo Wars 2 obsahuje v rámci služby Play Anywhere i možnost hraní na konzoli Xbox One .


Po dekádách strávených volným unášením se smělá posádka UNSC Spirit of Fire mysteriózní probouzí nad starobylým útočištěm Forerunerov, které je známé pod názvem Ark. Ve hře Halo Wars 2 se kapitán Cutter a jeho posádka postaví jednomu z nejobávanějších hrozeb lidstva: zatraceným, kruté a mocné frakci zvěří, která je vedena lstivým a smrtelným bojovníkem, známým pod jménem Atriox.

Halo Wars 2 doručuje strategii v reálném čase rychlostí soubojů Halo. Připravte se vést armády Sparťanů a jiných bojových frakci ze série Halo, jako jsou Warthogs, Scorpions a vzrušující noví nepřátelé v brutální válce proti nejděsivějším nepřátelům na bojištích Halo.


  • Zažijte poutavou kampaň, v níž se znovu představí posádka Spirit of Fire v současné dějové linii Halo, při tom jak se kapitán Cutter a jeho posádka postaví jejich dosud nejhrozivější nepřítelem.
  • Ve hře se představí nový děsivý antagonista známý pod jménem Atriox, vůdce brutální armády žoldáků známé jako zatraceni. Zatraceni přinášejí do Halo mnoho známých vylepšených mimozemských zbraní, což z nich dělá skutečně smrtící hrozbu.
  • Boje se budou odehrávat v mýtickém Arku, neskutečně silném a mystickém mimozemském díle, které bylo vytvořeno celé tisíciletí v minulosti Forerunermi.
  • Hra posune hranice evoluce spojením strategie v reálném čase s prvky akčně orientovaných taktických herních módů.
  • Otestujte vaše strategie proti stupnici AI nepřátel všech úrovní. Bojujte v mnoha prostředích, napříč různými herními módy proti, nebo s jakýkoliv počet AI, nebo reálnými hráči.
  • V herním módu Stronghold se budete snažit ovládnout více základen než soupeři. Tento herní mód je neskutečně zábavný a rychlý.
  • Dominations představuje klasický model herního stylu strategií v reálném čase, představí se zde nové jednotky, vůdci a speciální schopnosti. Postavte si základnu, vybudujte armádu a bojujte o kontrolu a nadvládu nad Arkom.
  • V módu Deathmatch budete plánovat a stavět vaši armádu, ale namísto soubojů o nadvládu nad mapou, budete bojovat až dokud nezůstane naživu pouze poslední hráč.
  • Zcela nový multiplayer mód Blitz, který bude vzrušujícím přídavkem do série Halo s unikátním přístupem k strategiím v reálném čase.



    Hra je ve formě CD klíče. Pro hraní hry potřebujete účet XBOX Live a připojení k síti internet!

  • Recenze na Halo Wars 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.