Handball 21 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Handball 21 - PS4
Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 412357
NACONEN dabing

Handball 21 [XBOX ONE]


Po čtyřech letech se společnost Eko Software vrací s novou edicí hry, která určuje standard simulací házené. Vycházeje ze zkušeností studia v oblasti sportovních her, z důkladných diskusí s komunitou fanoušků a z podnětu odborníků z oblasti házené, společnost Eko přinese ultra realistický herní zážitek. Díky novým animacím, vylepšené AI, novým herním režimům a oficiálnějšímu obsahu než kdykoli předtím zažijí hráči s Handball 21 všechny emoce a vjemy svého oblíbeného sportu.


  • Rozsáhlý oficiálně licencovaný obsah: Házená 21 zahrnuje čtyři hlavní evropské ligy a několik druholigových lig, celkem je ve hře zastoupeno 1 600 házenkářů. Hrajte za nejlepší světové hráče, jako jsou Nikola Karabatic, Valero Rivera a Melvyn Richardson.
  • Nové herní režimy: Solo, multiplayer, místní a online - Handball 21 také nabízí nové herní režimy, jako například League Mode, ve kterých sledujete kariéru hráče a řídíte jeho tým. V režimu Solo můžete vytvořit svůj vlastní tým, získávat hráče a vstupovat do turnajů.
  • Hlubší a vylepšená hratelnost: Hráči si mohou vychutnat nové herní možnosti, jako například obrannou taktiku, hry podle vlastních nastavení a propracovanou AI.
  • Věrná a realistická simulace: Stadiony byly znovu vytvořeny od základu, zatímco 3D modely a animace hráčů jsou realističtější díky snímání pohybu.

Recenze na Handball 21

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.