Harry Potter and the Order of the Phoenix[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 347569
Electronic

Harry Potter and the Order of the Phoenix[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Úzký vztah mezi knihou, filmem a videohrou je ve hře Harry Potter and the Order of the Phoenix podstatný než kdekoliv jinde. Můžete v ní detailně prozkoumat mnoho klíčových lokací v Bradavicích i mimo něj, které jsou srovnatelné s filmem, zatímco jste zcela ponořeni do napínavého dobrodružství korespondujícího s bohatým příběhem knižní předlohy.

Harry nastupuje do pátého ročníku v Bradavické škole čar a kouzel a zjišťuje, že řada čarodějů se odmítá střetnutím studentů s Lordem Voldemortem. Spíše praktikují taktiku"slepoty" ke zprávě, že se Voldemort vrátil. Ministr kouzel Kornelius Popletal se domnívá, že ctihodný ředitel školy Albus Brumbál lže ohledně Voldemortova návratu, aby podkopal jeho pozici. Proto ministr přijal nového učitele obrany proti černé magii svou blízkou spolupracovnici Dolores Umbridgeovou, jejíž hlavním úkolem je pozorovat a hlídat Brumbála, Harryho a ostatní studenty. Profesorka Umbridgeová se ani nesnaží připravit studenty na boj s černou magií, právě naopak usiluje o to, aby se proti černé magii nemohl nikdo bránit ani ji neuměl používat. Proto vezme Harry se svými kamarády Hermionou a Ronem situaci do svých rukou. V tajném spolku několika studentů, kteří si říkají Brumbálova armáda, je Harry učí, jak se bránit proti černé magii a připravuje odvážné mladé čaroděje na neobyčejnou bitvu, která na ně čeká.

Díky možnosti hrát za rozmanité postavy, včetně Harryho Pottera, Brumbála nebo Siria Blacka, Vám nabízí hra Harry Potter and the Order of the Phoenix příležitost získat kouzelnickou hůlku, prozkoumat vše kolem Bradavic a přežít tak jeden rok, který je pro chlapce, který přežil, jedním z nejnapínavějších a nejnebezpečnějších let v životě.

  • Objevte filmový Bradavice a jeho kouzelné Tajemstvi pomocí pohybová systému čarování. Mluvte k portrétem, plňte jejich mise a získávejte hesla k zkratkám pro cestování po Bradavicích. Máte možnost interakce téměř se vším, na co narazíte, můžete získávat body za objevy a odemykat tajemství v Síni odměn.
  • Najděte a naverbujte členů Brumbálovy armády. Nelineární příběh hry Vám umožňuje zvolit si, kam v magickém okolí Bradavic půjdete, nebo co a jak uděláte.
  • Plňte vedlejší úkoly pro učitele a zúčastňujte se hodin bylinkářství, čarování, lektvarů a přeměňování pro dosažení NKÚ (Vynikající kouzelnická úroveň). Za známku"vynikající" se Vám odemknou tajné části hradu!
  • Soutěžte na různých místech v Bradavicích v rachotící sedme, pľuvadlíkoch a kouzelném šachu a vyzvěte těch nejlepších z každé fakulty.
  • Zahrajte si důležité okamžiky z filmového příběhu od útoku mozkomorů v Kvikálkově až po zuřivě souboje na Ministerstvu kouzel. Zažijte dosud nejvěrnější herní zpracování filmu ze všech videoher s Harry Potterem . Hrad Bradavice je vytvořen podle stejných plánů, které byly použity pro stavbu skutečných filmových kulis. Pro navození co najautentičkejšieho dojmu bylo použito srovnávání s reálnými filmovými záběry, naskenované hlavy mnoha herců, kteří navíc do hry propůjčili své vlastní hlasy a ve hře také uslyšíte hlavní hudební motivy z příběhů Harryho Pottera.
  • Leťte s Fredem a Georgem z Bradavic během jejich úniku režimu profesorky Umbridgeové. Hrajte za Siria Blacka a ochraňte Harryho, když se setká s Bellatrix Lestrangeovou a Lucií Malfoyem na Ministerstvu kouzel. Zahrajte si za Brumbála při jeho klíčovém závěrečném souboji s Voldemortem.
  • Videohra Harry Potter and the Order of the Phoenix plně podporuje grafiku nové generace. Všechny způsoby ovládání jsou plně konfigurovatelné, stejně jako grafické nastavení.

  • Recenze na Harry Potter and the Order of the Phoenix[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.