Hearts of Iron 3[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 411810
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Hearts of Iron 3[Steam] [PC digital]

Pokračování úspěšné série věrohodných simulací z druhé světové války. Třetí díl je dobově zasazen mezi roky 1936-1948 a jako první si v něm vyberete stranu: k dispozici je Sovětský svaz, tak i nacistické Německo, Spojené státy, Polsko, Norsko a další. Pocit kontroly nad obrovským kusem země ostatně tentokrát ještě umocňuje fakt, že herní mapu tvoří více než 10 000 jednotlivých provincií.

Podle zvolené země si nalinkujete také cíle, které se během hraní pokusíte dosáhnout. Cílem však není dobýt celý svět a zničit každého nepřítele, jak tomu ve strategiích bývá, ale často záležitost dílčího charakteru. Pro nacistické Německo to například bude jednoduše přežití ve válečném stavu až do roku 1948, případně dokonce zabrání Londýna nebo naopak úspěšná obrana Stalingradu. Vše bude záviset na tom, nakolik se budete cítit ambiciózní.

Novinkou je a možnost přizpůsobit jednotlivé divize a každou specializovat na určitý druh boje, defenzivy či dalších funkcí a rovnakoa tak se můžete těšit i na vynalézání nových technologií, kdy dle potřeby vědcům například zadáte, aby vojákům připravili účinnější pušky nebo minomety s menším rozptylem. Podobně se bude technicky vyvíjet i Váš protivník, v obou případech však nečekejte žádné experimenty, ale jen to, co dobový pokrok skutečně dovolil.

Jedná se o digitální verzi hry Hearts of Iron 3, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


Recenze na Hearts of Iron 3[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.