Hellpoint Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Hellpoint - PS4
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 412296
MergeEN dabing

Hellpoint [NSW]


Hellpoint je intenzivní akční RPG, které se odehrává na Irid Novo, opuštěné vesmírné stanici ponořené do omamné, temné sci-fi atmosféry. Bojujte s strašnými stvořeními, postavte se tváří v tvář Kosmickým bohům a rozlouskněte jejich zkroucený příběh. Jakmile byl vrchol lidského úspěchu, vesmírná stanice Irid Novo padla. Jeho ruiny nyní přepadají kruté interdimenzionální entity působící jako loutky zlovolných Kosmických Bohů. Byli jste autorem, organicky vytištěni na Iridovi Novovi a vysláni na misi, abyste zjistili nesvatou sérii událostí, které vedly k katastrofickému incidentu známému jako Sloučení.


  • Irid Novo je obrovský propojený svět plný tajemství, skrytých chodeb a tajemství v tajemstvích - to vše můžete prozkoumat v libovolném pořadí. Když budete cestovat hlouběji do nejtemnějšího koutu této opuštěné kolonie, čeká vás spousta hrůzy a zimnice.
  • Desítky zbraní a brnění na blízko a na dálku, které vyhovují vašemu hernímu stylu. Každá zbraň má jedinečné speciální schopnosti, které odemykají, čím víc s nimi bojujete.
  • Fascinující nový sci-fi vesmír připomínající klasické sci-fi filmy, odehrávající se po masivní kvantovém kataklismu a doplněný zvukovou stopou navozující hlubokou tradici a husí kůži..
  • Vesmírná stanice obíhá v reálném čase kolem zlověstné černé díry, která spouští různé dynamické události, jako jsou vystoupení bossů, útoky hordy, jakož i upravené statistiky a pozice nepřátel.
  • Pokud máte potíže, požádejte přítele, aby stiskl tlačítko Start, aby se připojil k Co-op, nebo zavolejte pomoc online. Celou hru lze dokončit bez přerušení v kooperaci. Kořist je sdílená pro všechny hráče stejně podobně jako zkušenosti.


Související produkty (1)


Recenze na Hellpoint

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.