Herní sluchátka Logitech G435 Lightspeed Wireless Bluetooth Gaming Headset, černá

Cena s DPH
1 689 Kč
Cena bez DPH: 1 396 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 434226
Logitech

Herní sluchátka Logitech G435 Lightspeed Wireless Bluetooth Gaming Headset, černá [981-001050]


Logitech G435 vytvořený pro současnou generaci hráčů - ultralehké, živé barevné provedení, udržitelné a flexibilní Dokonalé pro hraní multiplatformních her


G435_zacátek

Logitech, přední inovátor herních technologií a zařízení, stanovila dnes nový zlatý standard se vzrušující novinkou. Ultralehká bezdrátová sluchátka, Logitech G435, určená pro moderní herní zákazníky. Dnes představená bezdrátová herní náhlavní souprava Logitech G435 přináší na všech frontách-pohodlí, cenovou dostupnost, udržitelnost, zábavné barevné možnosti, podporu více platforem a další.

"Spotřebitelé, zejména mladí hráči, se velmi zajímají o svou planetu a důsledky změny klimatu, jakož io cenu, funkčnost a sadu funkcí svých produktů," řekl Ujesh Desai, generální ředitel společnosti Logitech G. „Zkonstruovali jsme G435 se záměrem-postavit pro tyto uživatele naši nejsnazší, nejdostupnější a nejudržitelnější herní náhlavní soupravu, přičemž nebudeme dělat kompromisy ve stylu, univerzálnosti a pokročilých funkcích, jako jsou mikrofony vytvářející paprsky a podpora více platforem. “

S hmotností pouhých 165 gramů je G435 ultra lehký a dostatečně pohodlný pro celodenní nošení. G435 je vhodný pro širokou škálu lidí, ale jeho design byl optimalizován pro malé až střední velikosti hlavy. Je také vybaven volitelným omezovačem hlasitosti.

G435 je nejudržitelnější herní bezdrátová náhlavní souprava, jakou jsme dosud vyrobili. Je to certifikovaný CarbonNeutral®, což znamená, že financujeme vysoce kvalitní certifikované kompenzace uhlíku, abychom snížili uhlíkový vliv produktu na nulu. Plastové díly obsahují minimálně 22 procent recyklovaného obsahu od spotřebitele a papírové obaly pocházejí z lesů certifikovaných FSCTM. Výběrem této herní náhlavní soupravy děláte svoji část pomoci při podpoře zodpovědného managementu světových lesů.

Kombinace bezdrátové technologie LIGHTSPEED 2,4 GHz s technologie Bluetooth, vám dává svobodu bezdrátového připojení k počítači, systému PlayStation nebo mobilnímu zařízení. LIGHTSPEED Wireless se připojuje k počítači nebo Playstation prostřednictvím adaptéru USB-A 2,4 GHz a poskytuje výkon vyladěný pro potřeby hráčů. Podpora Bluetooth vám umožňuje připojit se k mobilnímu zařízení a hrát hry nebo poslouchat hudbu.

Jeho 40 mm měniče poskytují bohatý a pohlcující zvuk, zatímco mikrofony s duálním tvarováním paprsků eliminují potřebu mikrofonu s výložníkem. Pokročilé mikrofony tváření paprsku také snižují hluk pozadí a zároveň zesilují váš hlas, takže budete znít, že jste ve stejné místnosti jako vaši přátelé.

Klíčové informace:

  • Ultra lehký design: Váží pouhých 165 gramů a nabízí ten největší komfort na trhu. Nejsnazší bezdrátová sluchátka.
  • Dvojí připojení: USB Lightspeed technologii nebo Bluetooth. Možnost mít připojený telefon a zároveň PC je nenahraditelná. Vydrží až 18 hodin nepřetržitého hraní.
  • Celodenní komfort: Náušníky jsou ze stejné paměťové pěny jako u sluchátek G335, jsou tedy komfortní a vydržíte je mít na hlavě po celý pracovní den.
  • Impozantní zvuk: 40mm neodymiové měniče přinášejí vysokou kvalitu zvuku.
  • Integrovaný mikrofon: Díky dvěma integrovaným mikrofonům uslyšíte jasně a zřetelně. Tato sluchátka získala oficiální certifikát společnosti Discord, je tak zaručena nejen kvalita přijímaného zvuku, ale také toho vydávaného.
  • Speciální barvy: Kromě černé přichází i bílá/fialová kombinace a modro-růžová varianta!
  • Chrání přírodu: Produkt je vyroben z 22% z recyklovaného plastu a má nulovou CO2 stopu, je tedy tzv. Carbon Neutral.
  • Pestrá kompatibilita: Sluchátka jsou kompatibilní s Nintendo Switch a Nintendo Switch Oled po nejnovější aktualizaci firmwaru.
    Návod na update:
    • Připojit a nabít sluchátka k PC
    • Stáhnout aktualizaci z oficiální stránky Logitech
    • Spustit soubor .exe a kliknout na Continiue (Pokračování) a Start



 

Recenze na Herní sluchátka Logitech G435 Lightspeed Wireless Bluetooth Gaming Headset, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.