Herní monitor ASUS ROG Strix XG27UCS 3840x2160 160 Hz 1 ms (GTG) Fast IPS USB Type-C, G-Sync compatible HDMI DP

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
16 129 Kč
Cena bez DPH: 13 330 Kč
 
 
Kód produktu: 475111
ASUS

Herní monitor ASUS ROG Strix XG27UCS 3840x2160 160 Hz 1 ms (GTG) Fast IPS USB Type-C, G-Sync compatible HDMI DP [90LM09S0-B01170]

Stálá odolnost, pohlcující hraní

Zlepšete svůj herní zážitek s ROG Strix XG27UCS, který je precizně navržen pro užitečnost a výkon. Ponořte se do plynulého a realistického obrazu s rozlišením 4K, obnovovací frekvencí 160 Hz a bleskově rychlou dobou odezvy 1 ms. Zdolávejte výzvy bez námahy s funkcemi poháněnými umělou inteligencí a rozšiřte své možnosti připojení zahrnutím všestranného připojení typu C, které vám zajistí, že zůstanete vpředu a zároveň si budete užívat pohodlí moderního připojení.

O produktu

    • Vizuální brilantnost
      Ponořte se do ohromující vizuální přesnosti s ROG Strix XG27UCS. Jeho technologie Fast IPS ve spojení s živým rozlišením 4K a podporou Display HDR400 zajišťuje bezkonkurenční herní a multimediální zážitek, který oživuje každý detail živými barvami a pozoruhodnou čistotou.

    • Bezproblémová rychlost a přesnost
      Decimujte zpoždění a rozmazání pohybu s obnovovací frekvencí 160 Hz a bleskově rychlou dobou odezvy 1 ms (GTG). Tato kombinace zajišťuje plynulé a citlivé hraní, což vám dává výhodu v rychlých titulech, jako jsou FPS, závodní hry a strategické hry v reálném čase. Okamžitě reagujte na akci na obrazovce a získejte kritické snímky s jistotou.

    • Hraní bez tearingu a ghostingu
      Vychutnejte si herní zážitek bez trhání s kompatibilitou G-SYNC a FreeSync Premium. To zajišťuje plynulé a synchronizované zobrazení tím, že standardně povolíte variabilní obnovovací frekvenci (VRR). Kromě toho technologie ELMB-SYNC eliminuje ghosting a trhání obrazu a zajišťuje ostrost a vysoké obnovovací frekvence při hraní her. Integrovaná technologie ASUS Variable Overdrive dynamicky upravuje nastavení overdrive monitoru podle kolísání snímkové frekvence, čímž zajišťuje optimální výsledky pro každou hru.

    • Živé barvy
      Ponořte se do širší škály zářivých barev s 95% barevnou škálou DCI-P3 a sRGB 130% standardem pro kino. Každý monitor prochází přísnými výrobními kontrolami, aby se zajistila přesnost barev, což zaručuje realistický a pohlcující vizuální zážitek.

    • Všestranná konektivita
      Připojte svá zařízení jednoduše díky rozsáhlým možnostem připojení, včetně portu Type-C podporuje režim DP Alt pro výstup videa a napájení, DisplayPort 1.4 pro připojení s vysokým rozlišením a vysokou obnovovací frekvencí a port HDMI 2.1 pro připojení. konzole a dalších multimediálních zařízení.

    • Výhoda poháněná AI
      Díky technologii GamePlus poháněné AI monitor analyzuje scénu na obrazovce v reálném čase a upraví nitkový kříž GamePlus, aby zvýšil přesnost cílení. Kromě toho funkce Dynamic Shadow Boost zesvětlí tmavé oblasti bez přeexponování světlých oblastí, což poskytuje jasnou výhodu v prostředích se slabým osvětlením.

    • Kompaktní design, ergonomický komfort
      Tento monitor se může pochlubit kompaktním půdorysem, který šetří cenný prostor na stole. Je také vybaven praktickým držákem telefonu na stojanu, který vám umožní snadno mít telefon na dosah a současně jej nabíjet přes port typu C. Ergonomicky navržený stojan poskytuje naklonění, otáčení, otáčení a nastavení výšky, čímž zajišťuje, že najdete dokonalou polohu pro sledování pro celodenní pohodlí. Navíc kompatibilita VESA vám umožňuje připevnit monitor na zeď pro ještě větší flexibilitu.

  • Přizpůsobení nastavení bez námahy
    Jednoduše upravte nastavení monitoru prostřednictvím intuitivní aplikace DisplayWidget Center, čímž eliminujete potřebu fyzických tlačítek. Snadno si přizpůsobte nastavení pro různé hry a aplikace.

Klíčové vlastnosti

  • 27palcový 3840 x 2160 4K HDR herní monitor s ultrarychlou obnovovací frekvencí 160 Hz určený pro profesionální hráče a pohlcující hraní
  • Technologie ASUS Fast IPS umožňuje dobu odezvy 1 ms (GTG) pro ostrý herní obraz s vysokou snímkovou frekvencí
  • Technologie ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) umožňuje ELMB spolu s proměnlivou obnovovací frekvencí, která eliminuje duchy a trhání pro ostrý herní vizuál s vysokou snímkovou frekvencí
  • 95 % barevná škála DCI-P3 s pokročilou technologií sledování odstínů šedé od společnosti ASUS zajišťuje plynulejší gradaci barev a jednotnost
  • DisplayWidget Center umožňuje snadné úpravy nastavení monitoru pomocí myši
  • USB Type-C s režimem DP Alt, což znamená, že můžete připojit své zařízení se snadným nastavením

 

Technická specifikace
Základní parametry
Úhlopříčka 27"
Rozlišení 3840 x 2160 px
Typ IPS
Povrch antireflexní
Frekvence 160 Hz
Doba odezvy 1 ms (GTG)
Poměr stran 16:9
Rozteč bodů 0,155 mm
PPI 163 ppi
Jas 400 cd/m2
450 cd/m2 (peak)
Statický kontrast 1000 : 1
Podpora barev 1073,7M (10 bitů)
Barevná škála sRGB 130 %
DCI-P3 95 %
HDR HDR10
Vlastnosti obrazovky
Úhel horizontálního pohledu 178°
Úhel vertikálního pohledu 178°
Tvar obrazovky rovná
Funkce Technologie Flicker-free
Technologie Trace Free
Game Visual
Nastavení teploty barev (8 módů)
Úprava barev 6-osé nastavení (R,G,B,C,M,Y)
Gamma úprava
GamePlus
HDCP 2.3
Extreme Low Motion Blur
Technologie VRR
ELMB Sync
GameFast Input technology
Shadow Boost
DisplayWidget
Low Blue Light
Multiple HDR Mode
Výbava
Reproduktory ne
Vstupy/výstupy 1 x DP 1.4
1 x HDMI 2.1
1 x USB-C
1 x 3,5 mm jack
Podsvícení LED
Ostatní
Výškově nastavitelný 0 ~ 120 mm
Sklopení + 45°~-45°
Otáčení + 90°~-90°
Montáž na zeď ano
Rozměry pro VESA držák 100 x 100
Spotřeba 26 W
Energetická třída neuvedeno
Rozměry produktu se stojanem 61,48 x 51,28 x 21,88 cm
bez stojanu 61,48 x 36,7 x 6,01 cm
Hmotnost bez stojanu 3,88 kg
se stojanem 6,57 kg

Obsah balení:

  • ASUS Monitor
  • Kabel DisplayPort
  • Napájecí kabel
  • Pouzdro
  • Nálepka
  • Dokumentace


Recenze na Herní monitor ASUS ROG Strix XG27UCS 3840x2160 160 Hz 1 ms (GTG) Fast IPS USB Type-C, G-Sync compatible HDMI DP

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.