Herní myš Razer Naga Hex Expert MOBA/Action-RPG, zelená

Cena s DPH
2 219 Kč
Cena bez DPH: 1 834 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 205191
Razer

Herní myš Razer Naga Hex Expert MOBA/Action-RPG, zelená [RZ01-00750100-R3M1]

Vystrojte se správnými předměty a ponořte se do boje bez strachu s herní myší Razer Naga Hex . Namísto 12 tlačidielovej mřížky pod palcem, kterou milovali hráči MMO na myšce Razer Naga , nabízí Razer Naga Hex 6 velkých tlačítek optimalizovaných speciálně pro uživatelské rozhraní MOBA a akčních RPG. Kouzla, schopnosti a předměty z těchto her můžete namapovat přímo na těchto 6 tlačítek pro mimořádnou kontrolu.

Ověřené některými z nejlepších MOBA hráčů na světě, je 6 tlačítek na Razer Naga Hex navržených v mechanické podobě, což znamená rychlejší ovládání. To Vám dává výhodu zaútočit rychleji než jsou nepřátelé schopni reagovat, co je potřeba k vítězství v bojových arénách.

Bojujte s nepřáteli a bossy déle av pohodlí s ergonomickým zaobleným designem myši Razer Naga Hex , kterou navrhli přední světový inženýři ergonomie. Tato herní myš minimalizuje únavu při dlouhém hraní, či doma, nebo v soutěžních turnajích.

Razer Naga Hex přichází s revoluční službou Razer Synapse 2.0, cloudovým softwarem navrženým společností Razer, určeným pro ukládání osobních nastavení a preferencí myši na vzdálených serverech tak, aby byly přístupné pro Vás kdykoliv a kdekoliv.

Od tvůrců nejmocnější MMO herní zbraně na světě přichází nyní nejmocnější herní MOBA/akční RPG herní myš!



  • 6 mechanických tlačítek optimalizovaných pro MOBA/akční RPG -Razer Naga Hex má 6 velkých mechanických tlačítek speciálně optimalizovaných pro uživatelské rozhraní MOBA a akčních RPG. Každý ProGamer si může namapovat 6 svých oblíbených kouzel, schopností a předmětů na tyto tlačítka pro rychlé spuštění.
  • Výkonné tlačítka pro až 250 kliků za minutu -v akčních RPG a MOBA hrách je nutností intenzivní klikání pro zasazení množství úderů nepříteli. Takže ProGamer potřebují myš, která dokáže s nimi udržet krok. Razer Naga Hex využívá speciální přepínače, které vydrží až na 10 milionů kliknutí. A také přesně registrují až 250 kliků za minutu, což je ideální pro ty s bleskovými reflexy.
  • Razer Synapse 2.0 -je špičkový intuitivní software, který funguje jako mozek myši Razer Naga Hex a automaticky synchronizuje herní myš s cloudovým serverem pro stahování ovladačů a aktualizace firmwaru, stejně jako pro ukládání jednotlivých herních nastavení bez toho, abyste museli i jen pohnout prstem. Speciálně pro Razer Naga Hex jsou schopnosti Razer Synapse 2.0 rozšířené pro ukládání vlastních in-game nastavení, což je určené právě pro hráče MOBA a akčních RPG her.



    Razer Naga Hex Expert MOBA/Action-RPG Gaming Mouse



  • 6 MOBA/akčních RPG optimalizovaných mechanických tlačítek
  • 11 plně programovatelných Hyperesponse tlačítek
  • speciální spínače v tlačítkách pro až 250 kliků za minutu
  • Životnost až 10 milionů kliknutí
  • Razer Synapse 2.0
  • 5600dpi Razer Precision 3.5G laserový senzor
  • 1000Hz Ultrapolling/1ms response time

  • Recenze na Herní myš Razer Naga Hex Expert MOBA/Action-RPG, zelená

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.