Heroes of Might and Magic 3 & 4 Complete (SoldOut) PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50237
Ubisoft

Heroes of Might and Magic 3 & 4 Complete (SoldOut) [PC DVD]

Jedinečná kompilace pro fanoušky série Heroes of Might and Magic. V balení najdete hry Heroes of Might and Magic 3 s datadisky Armageddon's Blade a The Shadow of Death a Heroes of Might and Magic 4 s datadisky The Gathering Storm a Winds of War.

V Heroes of Might and Magic 3, jak již název napovídá, se vše točí kolem hrdinů a jejich obrovských armád, kteří brázdí zem, obsazují města a doly a bojují proti sobě.

Tato hra se stala tak oblíbenou, že se v krátké době dočkala dvou datadisků: Armageddon's Blade a The Shadow of Death. Tyto datadisky hru v mnoha směrech doplňují a vylepšují, ale hlavně pokračují v rozvíjení nových příběhů z fantasy světa Might and Magic. Proč o nich ale mluvíme? Protože tato edice nepřináší jen samotné Heroes of Might and Magic 3, ale i oba datadisky!

Heroes of Might and Magic 4 je pokračování velmi úspěšné série Heroes of Might and Magic. Hráč ovládá několik hrdinů různých povolání, jako např. Druid, Čaroděj, nebo Rytíř. Díky nim může dobývat města a v nich pak stavět různé budovy. Spolu s hrdiny cestuje nebezpečným fantasy světem, bojujete s příšerami (draky, skřety, goblinů, a pod.), získává mocné artefakty, tvoříte armády z divokých bestií, nebo neohrožených paladinů. Zajímavý příběh, vynikající zpracování, prvky ekonomických her a Role-Playing a skvělá hratelnost.

Heroes of Might and Magic 4: The Gathering Storm je oficiální datadisk do úžasné strategie, který hru obohacuje o nové mapy a kampaně, příšery, artefakty, hrdiny a další náležitosti.

Heroes of Might and Magic 4: Winds of War je druhým datadiskem k populární strategické hře a nabízejí kampaně odehrávající se v zemi jménem Channon, která je velkým a hustě obydleným královstvím .

Recenze na Heroes of Might and Magic 3 & 4 Complete (SoldOut)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.