Heroes of Might and Magic 5 PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50398
Ubisoft

Heroes of Might and Magic 5 [PC DVD]



Staňte se svědky úžasné proměny hry, která kdysi definovala žánr strategií a dnes se stává fenoménem nové generace, v níž se spojuje fantazie s úchvatnou grafikou a hratelností. Hordy démonů útočí na známý svět Might and Magic av jejich stopách jde zkáza a chaos. V sázce je osud celého světa a hrdinové ze všech možných legendárních frakcí které se musí postavit této ničivé hrozbě. Vžijte se do jejich osudů, veďte jejich armády k vítězství a odhalte tajný cíl, který sledují Páni démonů. Ujměte se velení unikátních hrdinů, shromážděte mohutné armády, porazte nepřítele pomocí zbrusu nového dynamického systému bitev v on-line i off-line módu a staňte se legendou strategického žánru .



  • Špičkové grafické technologie - Poprvé v dějinách máte možnost ponořit se do světa Might and Magic v plně animované podobě krásně zpracované ve 3D v moderním poutavém hávu.
  • Vyspělejší a konzistentnější svět hrdinské fantasy - Čekají Vás zde všechny prvky, které této sérii zajistily úspěch, ovšem prostředí je přepracované a výrazně vyspělejší - narazíte zde na šest unikátních frakcí a více než 40 různých monster a kouzel.
  • Dokonalý mix strategických prvků a RPG herního stylu - V šesti kampaních rozdělených do více než 30 misí bude

  • Recenze na Heroes of Might and Magic 5

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.