Heroes of Might & Magic V CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 5892
Ubisoft

Heroes of Might & Magic V CZ [PC DVD]


Staňte se svědky úžasné proměny hry, která kdysi definovala žánr strategií a dnes se stává fenoménem nové generace, v níž se spojuje fantazie s úchvatnou grafikou a hratelností. Hordy démonů útočí na známý svět Might and Magic av jejich stopách jde zkáza a chaos. V sázce je osud celého světa a hrdinové ze všech možných legendárních frakcí se musí postavit této ničivé hrozbě. Vžijte se do jejich údělu, veďte jejich armády k vítězství a odhalte tajný cíl, který sledují Páni démonů. Ujměte se velení unikátních hrdinů, shromážděte mohutné armády, porazte nepřítele pomocí zbrusu nového dynamického systému bitev v online i offline módu a staňte se legendou strategického žánru .


  • Špičkové grafické technologie - Poprvé v dějinách máte možnost ponořit se do světa Might and Magic v plně animované podobě krásně zpracované ve 3D v moderním poutavém hávu.
  • Vyspělejší a konzistentnější svět hrdinské fantasy - Čekají Vás zde všechny prvky, které této sérii zajistily úspěch, ovšem prostředí je přepracované a výrazně vyspělejší - narazíte zde na šest unikátních frakcí a více než 40 různých monster a kouzel.
  • Dokonalý mix strategických prvků a RPG herního stylu - V šesti kampaních rozdělených do více než 30 misí budete prozkoumávat a dobývat území, spravovat města, najímat armády a vylepšovat své hrdiny - to vše v uživatelsky příjemném, přesto však propracovaném tahovém systému.
  • Plně nastavitelný tahový systém bojů pro náročnější a hře se vyskytnou i taktickejšie setkání - Odhalte tajemství bojového systému, jenž sérii Heroes proslavil, nebo si vychutnejte zbrusu nový systém dynamických bitev, který změní šachovnici v živoucí bojiště.
  • Soutěživé, návykové a adrenalinem nabité módy pro hru více hráči - Vyzkoušejte si pět různých multiplayerových módů pro hru na jednom počítači, přes LAN či po internetu. Vyzvěte své přátele k zuřivým bitvám na mapách, které si v editoru sami vytvo

  • Recenze na Heroes of Might & Magic V CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.