Hidden Agenda + Knowledge is Power + SingStar: Celebration + That 's You! CZ PS4

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 379408
PlayStationCZ titulky

Hidden Agenda + Knowledge is Power + SingStar: Celebration + That 's You! CZ [PS4]


Exkluzivní balení čtyř PlayLink her na jednom disku!


Hidden Agenda
Ovlivňujte zvraty v tomto multiplayerovém thrillerový trháku plném napětí.
Dokážete udržet nervy na uzdě při lovu známého zabijáka? Využijte vaše mobilní zařízení pro dělání složitých voleb, které ovlivňují rozvětvený příběh v tomto exkluzivním thrillery pro PlayLink. Na vývoj se podíleli i tvůrci velikána Until Dawn, takže nikdy netušíte co číhá za každým tmavým rohem.
Tato mrazivá záhada však nabízí zvrat od úplného začátku, zahrajte si až s pěti přáteli a každý z vás bude mít od začátku roli, kterou musí splnit. Budete se snažit splnit běžnou úkol, nebo pracovat proti ostatním hráčům? Vliv na ostatních je velkou výhodou a každá volba ovlivňuje příběh .. jak daleko dokážete zajít pro splnění vaší agendy?



Knowledge is Power
Probojujte se na vrchol v zábavní herní show pro PlayLink. Nemusíte se starat o ovladače, stačí vzít smartphone, vyberte si jednu z osmi postav a udělejte si Svojkov, pak vstoupíte do pyramidy znalostí, ve které vy a až pět přátelé odpovídáte na různé otázky.
Je úplně jedno jakou postavu si vyberete, vaším úkolem je odpovědět na otázky rychleji než vaši přátelé. Potřebujete eso v rukávu? Použijte Power Play a zpomalte vašich kámošů, aby mohli znovu odpovědět potřebují se vysekat z ledu, nebo se očistit od špíny.
Hra také nabízí výzvy na dotykových displejích, možnost konspirovat s ostatními hráči pro poražení soupeřů a finále ve stylu rychlé smrti.


Singstar: Celebration
Trefujte správné tóny ve hře plné zábavy, která je určena pro PS4 PlayLink.
Proměňte váš smartphone na mikrofon, vezměte vašich přátel a rozbalte to s největšími hity. Tato exkluzivní hra je hlavně o zpívání vašich nejoblíbenějších popových klasik, jejichž hra obsahuje více než třicet.
Vyberte si z řady zábavných party režimů až pro osmi hráčů, které promění všechny noci na zábavu. Ať už zpíváte duet s partnerem, nebo se nahráváte za pomoci kamery pro sdílení v online komunitě, SingStar je perfektní způsob jak uvolnit vaši vnitřní hvězdu popu.



Obrázek je pouze ilustrační!

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyHU titulky

Recenze na Hidden Agenda + Knowledge is Power + SingStar: Celebration + That 's You! CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.