Hidden Objects Collection Nintendo SWITCH

Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 411449
FunboxEN dabing

Hidden Objects Collection [NSW]


Hidden Objects Collection obsahuje 6 her na jednom nosiči.


Black Rainbow: Pomozte Helen utéct z hořící vesnice a navigujte ji přes nebezpečné amazonské pralesy. Skryté zlo je mnohem větší a nebezpečnější, než si kdokoli dokáže představit. Je na Helen, aby dokázala navrátit harmonii ve skrytém a neprobádaném světě a přežila nemožné.


Where Angels Cry:Ve středověkém klášteře se dějí podivné věci. Mniši mizí beze stopy a v areálu se v noci objevují zvláštní postavy. Socha uprostřed vesnice pláče krví. Na pomoc jsou proto přivoláni templáři...


The Man with the Ivory Cane: Staňte se mladým umělcem v Paříži, který si naplno užívá život dokud jeho přítelkyně Sasha záhadně nezmizí a nestane se hlavním podezřelým. Jediná cesta ven je vzít věci do svých rukou a vyšetřit celý případ. Byla Sasha unesena nebo zavražděna? A kým?


Where Angels Cry: Tears of the Fallen - Collector's Edition: Máte nový úkol! Vraťte se do Evropy ve 13. století jako nejlepší vatikánský tajný agent. Klebetí se, že inkvizitor Augustin ztratil rozum - stal se posedlý lovem čarodějnic. Cestujte do španělské vesnice Portonero, ukončete toto šílenství a pomozte obyvatelům osvobodit se z tohoto hororu.


Farm Mystery: Farma Happy Orchard čelí noční můře. Lidé záhadně mizí v oparu, který obklopuje noční město. Najděte indicie a vyřešte hádanky, abyste rozluštili záhadu tohoto mrazivého případu.


Myths of Orion: V dávné době v říši Orion sbíral mocný, ale nenasytný kouzelné znalosti celého světa. Na jejich základě napsal tři knihy: Vědomostí, Práva a Magie, a tyto knihy mu poskytly obrovskou moc. Salina, mocná čarodějka, jednoho dne sesbírala všechnu svou sílu, aby mu knihy ukradla a ukryla je na místě, kde je čaroděj nemohl najít. Po mnoho dekád skutečně nemohl, dokud nepřišel osudný den...




Recenze na Hidden Objects Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.