Hitman (HD Trilogy)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
389 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 266256
Eidos

Hitman (HD Trilogy)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Balení obsahuje hry Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts a Hitman: Blood Money remasterované v HD kvalitě.

Hitman 2: Silent Assassin
Vstupte do světa chladnokrevného nájemného zabijáka, lovícího a pronásledujícího svou kořist ve smrtelné hře na kočku a myš. Získejte převlek, najděte cestu, a potichu dokončit svou práci, aniž si Vás všimli, nebo vrazte přes přední dveře s tasení zbraněmi a zlikvidujte všechny. Je zcela na Vás, jak splníte zakázku. Ale pozor. Některé z Vašich cílů jsou dobře hlídané, a úplně paranoidní. Budou Vás očekávat.

  • Herní zážitek s úplně otevřeným koncem, který Vám umožňuje kombinovat chirurgickou přesnost a syrové, násilnýcke výpady. Ať už eliminujete pouze Váš cíl, nebo celý jeho personál, je jen na Vás.
  • K dispozici máte smrtící arzenál, abyste si mohli vychutnat každé zabití. Likvidujte své cíle z dálky s výkonnými střelnými zbraněmi, kušemi a Podminovaný auty. Nebo zblízka například s použitím sekery.
  • přestrojení Vám umožňují převzít identitu svých obětí. Pokud máte nervy z oceli, jste v pohodě, a můžete z místa činu prostě odkráčet. Jen se ujistěte, že jste ukryli tělo.
  • Masivní vylepšený herní engine přináší ukládání hry během misí, umožňuje vybrat si pohled z perspektivy první, nebo třetí osoby, vylepšenou grafiku a zničitelné prostředí.

    Hitman: Contracts
    Hitman: Contracts přináší více akčnějších misí s větším napětím, s větší různorodostí způsobů, jak efektivně zabíjet a rozšířen arzenál střelných zbraní a zbraní pro boj zblízka. Nový grafický engine zobrazuje Vaši"práci" v brutálních detailech a oživuje nové lokality. Vylepšený systém ovládání a postupné učení zajišťuje, že hra je přístupná i pro všechny začínající nájemných vrahů.

    Hra Vás vezme do mysli Agenta 47, najnemilosrdnejšieho nájemného vraha v historii. Začínáte v Paříži, kde se Agent 47 ocitá zraněn av nebezpečné situaci, nebezpečné dokonce i pro něj. Hitman: Contracts zkoumá temnou psychologii zabíjení jako formy obživy a je nejrozporuplnějším epizodou v sérii .

  • Cestujte po světě (Vaše akce Vás zavedou na různá místa od Anglie až po Čínu) a eliminujte mezinárodní teroristy, šéfy mafie a zkorumpovaných policistů.
  • Plňte své mise s využitím všech taktických možností a nápadů.
  • Vylepšená umělá inteligence Vašich nepřátel včetně týmové strategie a komunikace mezi jednotlivými nepřáteli.
  • Nový arzenál zbraní pro Agenta 47 (mikro Uzi, omračující granát, injekce a kolekce nožů a střelných zbraní).

    Hitman: Blood Money
    V Hitman: Blood Money se opět jednou ujměte role Agenta 47, nejlepšího nájemného vraha na světě. Když jsou"kolegové" z ICA, zadavatelské firmy Agenta 47, systematicky likvidováni, zdá se, že na trh vstoupila větší a silnější agentura. Agent 47, cítíc, že on může být dalším cílem, se vydává do Ameriky, kde se chystá pokračovat v zabíjení.

    Peníze v hotovosti, ke kterým se Agent 47 dostane, mohou výrazně ovlivnit celý váš postup hrou. Záleží pouze na tom, jak je využijete a jaké zbraně za ně pořídíte. To zaručí unikátní zážitek pro každého.

    Zajímavou novinkou je možnost strkat do lidí či věcí a shazovat je tak třeba z balkónů nebo přes zábradlí. Za peníze, ke kterým se ve hře dostanete, si nemusíte dokupovat jen zbraně a vybavení jako v jiných hrách, ale můžete například podplatit policii, nebo se ujistit, že klíčový svědek případu bude mlčet.

  • Agent 47 míří do USA aby zabíjel na ikonických místech, jako Las Vegas, New Orleans, nebo Los Angeles.
  • S úplně novým herním enginem, s řadou nových pohybů, včetně možnosti způsobovat nehody a odstraňovat těla, stejně jako propracovaným systémem NPC a AI, nebyl svět nájemného vraha nikdy realističtější.
  • Použijte své těžce vydělané peníze na uplácení médií, aby Vaše fotografie zmizely z ranní tisku. Nebo si můžete přizpůsobit a upravit své zbraně, aby odpovídal Vašemu osobnímu stylu zabíjení. Volba je jen na Vás.
  • Agent 47 stojí proti nepřátelské agentuře nájemných vrahů a konkuruje jí v likvidováni dobře placených cílů. Může se dokonce sám stát primární cílem.
  • Jste nováčkem ve svět vražd? Nový nováčkovský režim a úrovně obtížností Vám poskytnou veškerý potřebný trénink.
  • Shoďte nesmírně drahý lustr, nebo použijte bombu na dálkové ovládání. Zcela nový systém nehod umožňuje větší svobodu při výběru metod likvidace cíle.

  • Recenze na Hitman (HD Trilogy)[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.