Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - PS4Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - Xbox Series X|SHot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - XBOX ONEHot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 419499
MilestoneEN dabing

Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition) [PS5]


Ryzí radost ze závodu! Sbírejte nejúžasnější auta na světě, budujte šílené tratě a soutěžte v těch nejnapínavějších závodech!


Řiďte auta svých snů!

Čekají na vás ty nejúžasnější, nejrychlejší a nejjedinečnější dodávky a neuvěřitelně výkonná auta. Sedněte si za volant celé řady vozů s vlastní osobností a stylem, různými vlastnostmi a úrovní vzácnosti. To nejlepší ze světa Hot Wheels je tady! Ukažte, že jste ti nejlepší, a odemkněte si prémiová auta a mimořádné předměty a díky kosmetickému editoru ze svého auta udělejte jedinečné mistrovské dílo.


Zavoďte tak, jak by vás všichni sledovali!

Připravte se na ryzí radost a předveďte své jezdecké schopnosti! Driftujte jako profík, nabijte si zrychlení a přeskakujte smyčkami, abyste překonali čas, soupeře i samotnou gravitaci! Troufnete si na výzvu? Bum, jackpot: závoděte bok po boku s kamarádem v lokálním režimu rozdělené obrazovky pro 2 hráče nebo čelte až 12 hráčům online na celosvětových soutěžích. Čím těžší výzva, tím slavnější triumf!


Popusťte uzdu kreativitě!

Obrovská tématická hřiště jsou připravena k pořádání strhujících zápasů. Bavte se na trati i mimo ni díky těmto nádherně detailním a interaktivním prostředím, kde může každý předmět hrát svou roli a být skutečnou součástí vašeho okruhu! Můžete si dokonce postavit závodní trať ve vlastním pokoji a přizpůsobit prostor pomocí nábytku a předmětů, které během své cesty naleznete. A díky nesmírně výkonnému editoru je tvorba těch nejšílenějších tratí jednodušší než kdykoli předtím! Otáčejte a natahujte ikonické oranžové kousky tratí a vytvořte si jedinečný design, poté přidejte speciální zrychlovač, smyčky, překážky a exkluzivní interaktivní prvky a postavte si svůj závodní ráj. Podělte se o své výtvory se světem nebo si užijte bláznivé tratě, které vytvořili ostatní hráči.


NASTAL ČAS ROZBĚHNOUT ZÁBAVU!


Hot Wheels Unleashed (Challenge Accepted Edition) obsahuje:

  • Plná hru Hot Wheels Unleashed.
  • Steelbook Hot Wheels Unleashed.
  • Fyzický model Bone Shaker s úžasným exkluzivním nástřikem.
  • Hot Wheels Season Pass Vol. 1 včetně 15 vozů, 25 kosmetických předmětů, 4 kusů tratí a 1 tematického rozšíření.
  • Oboustranný složený plakát Hot Wheels Unleashed.

 

Recenze na Hot Wheels: Unleashed (Challenge Accepted Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.