Human: Fall Flat (Anniversary Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - PS5Human: Fall Flat (Anniversary Edition) - Xbox Series X|SHuman: Fall Flat (Anniversary Edition) - XBOX ONEHuman: Fall Flat (Anniversary Edition) - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 411401
EN dabing

Human: Fall Flat (Anniversary Edition) [PS4]


Human: Fall Flat je úchvatná akční hra, odehrávající se na vznášejících se ostrovech ve světě snů.


Každý level pracuje s jiným prostředím, od velkých vil přes hrady a aztécké ruiny, po zasněžené vrcholky hor, tajemné noční světy či průmyslové zóny. Přes každý level vede několik možných tras a různé hádanky zajistí odměny při objevování. Samozřejmě, lidské nedokonalé pohyby všechno ztíží, ať už budete skákat, lézt, houpat se, velmi snadno to může skončit špatně... ač bez pochyb i směšné. Ať už se váš člověk uklouzne z lana, špatně odhadne platformu nebo ho kamarád sotí z útesu, nemusíte se o něj bát: prostě spadne zpět do snu a může to zkusit znovu.


  • Human: Fall Flat můžete hrát solo, v lokálních kooperacích (2 hráči na rozdělené obrazovce), nebo si může zahrát online celkem až 8 hráčů pro maximální zábavu.
  • Více lidí, více chaosu. Multiplayer, průlomový mód hry zajistí, že hráči se budou válet smíchem. Potřebujete pomoci naložit balvan na katapult nebo rozbít zeď? Online multiplayer zcela mění charakter hry.
  • Váš člověk je jen váš. Prosipůsobte si vzhled: vyberte mu outfit – stavbař, kuchař, anstronaut, ninja, parašutista nebo horník? Vyberte si hlavu, vrchní a spodní část těla a vyřádíte se s barvami.
  • Anniversary Edition nabízí spojení všech vydaných updatů hry.

Recenze na Human: Fall Flat (Anniversary Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.