Humankind (Limited Edition) PC DVD

Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
 
Kód produktu: 417962
SEGAEN dabing

Humankind (Limited Edition) [PC DVD]


Jak moc dokážete potrestat lidstvo?


Humankind je historická strategická hra, ve které přepíšete celý příběh lidské historie, kombinujete kultury, abyste vytvořili civilizaci, která je stejně jedinečná jako vy.


Spojte až 60 historických kultur a poveďte své lidi od starověku po novověk. Od skromných počátků jako neolitický kmen, přechodu do starověku jako Babyloňané se stali Maymi z klasické éry, středověkými Umajjovci, Brity z raného novověku atp. Každá kultura přidá svoji vlastní speciální herní vrstvu, což povede k téměř nekonečným výsledkům.


Čelte historickým událostem, přijímejte vlivná morální rozhodnutí a dělejte vědecké objevy. Objevujte přírodní divy světa nebo budujte nejpozoruhodnější výtvory lidstva. Každý herní prvek je historicky autentický. Zkombinujte je a vytvořte si vlastní vizi světa.


Na cestě záleží více než na cíli. Sláva je nová a sjednocující podmínka vítězství. Každý velký čin, kterého dosáhnete, každá morální volba, kterou uděláte, každá vyhraná bitva si vybuduje vaši slávu a zanechá trvalý dopad na svět. Hráč s největší slávou vyhraje hru. Budete tím, kdo zanechá nejhlubší stopu na světě?


Každá bitva ve hře Humankind se hraje jako mini tahová desková hra na vrchu aktuální mapy světa. Rozbalte své armády a velte všem svým jednotkám včetně symbolických jednotek své kultury a jejich speciálních schopností. Postavte obléhací zbraně na obléhání a obsazování míst. Bojujte ve velkých bitvách, které se rozprostírají na více obrátkách, a neváhejte a přineste posily!


Ve hře Humankind budete hrát za vůdce své společnosti jako avatar, kterého si sami vytvoříte a přizpůsobíte! Váš avatar se bude v průběhu hry vyvíjet vizuálně, jak se bude vyvíjet vaše civilizace. Budete také schopni zvýšit úroveň svého vůdce pomocí systému meta-progrese a odemknout tak vlastní vzhledy, které můžete předvést cizím lidem i přátelům v zápasech více hráčů (až s 8 hráči).

human1

Humankind (Limited Edition) obsahuje:

  • Hru Humankind.
  • Uměleckou krabičku v limitované edici.
  • Sadu avatarů Boudicca.
  • Sadu dekorací a symbolů profilů hráče.
  • Oboustrannou jednotku a plakát s technickým stromem.
  • Oboustrannou minci „Decision“.
  • Digitální soundtrack Humankind.
  • Balíček Humankind Notre-Dame.

Související produkty (1)


Recenze na Humankind (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.