The Hunter: Call of the Wild (2019 Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Hunter: Call of the Wild (2019 Edition) - PC DVDThe Hunter: Call of the Wild (2019 Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 388910
THQEN dabing

The Hunter: Call of the Wild (2019 Edition) [PS4]


Hra The Hunter: Call of the Wild nabízí nejhlubší lovecký zážitek, který jste měli doposud šanci vidět. Vstupte do světa překypujícího životem, od majestátních jelenů a úžasných bizonů, až po nesčetných ptáků, malých tvorů a hmyzu z divočiny. Každý kousek světa, který se rozpíná na 50 čtverečních mil, byl vytvořen za pomoci cen vyhrávající technologie Apex. Kromě bohatého režimu pro jednoho hráče, hra nabízí i režim kooperace a soutěže, až pro 8 hráčů!

The Hunter: Call of the Wild-2019 Edition obsahuje kromě základní hry také všechny dosud vydané DLC a také nové Vurhonga Savanna DLC.


  • Nesčetné množství živočichů, od těch největších i po miniaturní hmyz.
  • Zažijte komplexní chování zvířat, dynamické počasí, cyklus dne a noci, simulovanou balistiku, vysoce realistické zvuky, vůně, které ve hře přenáší sofistikovaný systém větrných podmínek a mnohem více. Všechny systémy spolupracují pro vytvoření Ultimátního loveckého zážitku.
  • Prozkoumejte 50 čtverečních mil terénu, od bažin a hustých lesů, po bujné údolí a pole.
  • Vydejte se plnit úkoly a mise. Objevujte posedy, rozhledny a lovecké základny, díky kterým se snadno můžete pohybovat obrovskou mapou.
  • Vyzbrojte se řadou pušek, pistolí a luků, které si můžete přizpůsobit zaměřovacím a různými typy munice.
  • Kromě bohatého zážitku pro jednoho máte možnost hrát až se 7 dalšími hráči.



  • Recenze na The Hunter: Call of the Wild (2019 Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.