3mk Hyper Silicone Cable USB-C/USB-C 2m, 100W, bílý

Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 452489
3mk

3mk Hyper Silicone Cable USB-C/USB-C 2m, 100W, bílý [3MK464598]

O produktu:

  • Mimořádně robustní a odolný
    Hledáte spolehlivý kabel? Vyberte si Hyper Silicone Cable – kabel, který se nezlomí a je vysoce odolný vůči korozi. Silikonový materiál použitý v kabelu je o 600% pevnější než u standardních kabelů a pozlacené konce jsou podstatně robustnější než běžné zástrčky. Navíc pozlacené konce zajišťují lepší vodivost. Silný a elegantní Hyper Silicone Cable vás nezklame!
  • Pohodlné používání
    Je flexibilní, tenký a má délku 2 metry. Kabel je téměř dokonalý. Hypersilikonový kabel můžete jednoduše svinout a vložit do kapsy nebo kabelky. Můžete jej tak mít stále u sebe a nabíjet své zařízení, kdykoli jej budete potřebovat. Jeho délka 2 metry umožňuje připojit kabel i v případě, že je zásuvka na velmi nepohodlném místě. za šatníkem. Rozviňte, připojte, stočte a vložte do kapsy – nabíjení je s Hyper Silikonovým kabelem tak snadné!
  • Nabíjí se přiměřeným výkonem za jakýchkoli podmínek
    Kabel nabíjí zařízení výkonem 100 W za jakýchkoli podmínek. Extrémní vedra nebo mrazivé mrazy – pro hypersilikonový kabel není žádný rozdíl. Silikonový materiál, který je vysoce odolný vůči teplotám a své vlastnosti si zachovává i při 200 a minus 60 stupních Celsia. Získejte kabel z vyhřívaného kufru a připojte jej a zařízení se bude nabíjet tak rychle a jednoduše jako při pokojové teplotě. Vyberte si hypersilikonový kabel pro extrémní situace!
  • Case Friendly
    Kabel snadno připojíte k zařízení chráněnému hrubým pouzdrem. Inteligentní drážky v pozlacených zástrčkách usnadňují připojení kabelu do zásuvky chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku. Rychlé a pohodlné. Certifikát CE – ROHS (žádné škodlivé látky pro člověka a životní prostředí) zaručuje bezpečnost kabelu.

Obsah prodejního balení:

  • 3mk silikonový kabel

Recenze na 3mk Hyper Silicone Cable USB-C/USB-C 2m, 100W, bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.