Hyrule Warriors: Age of Calamity [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 059 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 418011
Nintendo

Hyrule Warriors: Age of Calamity [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Příběh odehrávající se 100 let před The Legend of Zelda: Breath of the Wild ...


Cestujte do minulosti Hyrule a a bojujte proti zničení království v Hyrule Warriors: Age of Calamity pro Nintendo Switch!


Příběh odvíjející se století před událostmi z The Legend of Zeld: Breath of the Wild, kde osud Hyrule visí na vlásku. Zaveďte své jednotky na bojiště a bojujte proti vládě Calamity Ganon v konečném boji o přežití.


Hra Hyrule Warriors: Age of Calamity kombinuje akční hraní s nádhernou krajinou hry Legend of Zelda: Breath of the Wild a vytváří nový a vzrušující zazitek:


  • Známý svět…: Sledujte zemi Hyrule z jiné perspektivy, předtím než zasáhl Calamity Ganon.
  • …se známými tvářemi: Ovládejte Linka, Zeldu a ostatní šampiony Hyrule, kteří stojí proti zlu usilujícímu o úplné zničení!
  • Rychlý boj: Využijte silné zbraně a kouzelné znaky, abyste porazili armádu nepřátel a postavili se proti hrozivým příšerám.
  • Mluvení děje s hloubkou: Zažijte unikátní příběh na bojišti s namluvenými scénkami a pokuste se zabránit pohromě Great Calamity a zachránit Hyrule!
    Vezměte si do boje kamaráda a na konzoli Nintendo Switch zaútočte na Calamity Ganon spolu jako tým. Bojujte bok po boku, nebo se rozdělte, abyste pokryli větší území, plňte cíle a poražte síly temnoty!

Recenze na Hyrule Warriors: Age of Calamity [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.