inFamous Collection [PS3] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
539 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 301120
PlayStation

inFamous Collection [PS3] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Balení obsahuje hry inFamous a inFamous 2 , inFamous: Festival of Blood a další bonusový obsah ..

inFamous
Obrovská exploze srovnala se zemí šest obytných bloků města Empire City. Ve středu kráteru stojí jeden člověk, kterému se jakoby zázrakem nic nestalo a který je obdařen neuvěřitelnou silou.

Staňte se svědkem toho co se stane, když normální člověk najednou získá super schopnosti. Budete prahnout po pomstě nebo budete chránit nevinné-nebo tak trochu oboje? Toto jsou situace, kterým se musíte postavit tváří v tvář v dokonale interaktivním a pulzujícím městě. Ve městě, kde Vaše činy spustí lavinu reakcí a ovlivní obyvatele a prostředí okolo Vás.

inFamous Vám umožňuje rozuzlit zamotanou záhadu, zažít slávu, nebo potupu a bojovat proti epickým nepřátelům, to vše v kůži moderního super hrdiny.

  • Ve hře můžete vylézt na úplně každou budovu, lampu, či věž.
  • Živé a soběstačné město plné lidí, odrážejících obecnou náladu svým chováním.
  • Hlavní hrdina Cole má svůj domov, kam se může vrátit, ale ani zde nemá jistotu, že je zcela v bezpečí.
  • Tři hlavní skupiny nadpřirozených schopností: čistě útočné (dva druhy blesků), elektrokinetické včetně granátů a heroické, kterými je možné uzdravovat zraněných nebo zatýkat zločince.
  • Kvůli vyvážení dobra a zla vždy možnost výběru, zda chcete protivníka jen paralyzovat či omráčit, nebo zabít.
  • Město je z velké části zničitelné, ale především plné drátů, generátorů a elektráren, s nimiž může elektrizující hlavní hrdina vyvádět divy.
  • Chování náhodných kolemjdoucích je ovlivněno událostmi v jejich bezprostředním okolí.
  • Díky hbitým pohybům, saltům dozadu a dokonce i náznakům běhání po stěnách si hrdina snadno poradí is nepřáteli vyzbrojenými samopaly či pistolemi.
  • Extrémně silné výbuchy doprovází krátké zpomalení s efektem bullet-time.

    inFamous 2
    Pokračování akční hry v hlavní roli s hrdinou, který je obdařen speciálními schopnostmi. Hra se odehrává v kompletně novém městě New Marais, které je vymodelované podle předlohy New Orleans, tedy v něm narazíte na budovy a ulice ze skutečnosti.

    Na začátku hry je hlavní postava Cole silná jako na konci prvního dílu . Avšak některé schopnosti se mu nezachovaly a naopak přibyly nové. Kromě elektrických schopností se Cole tentokrát naučí využívat i led a všechny schopnosti si přitom v průběhu hry můžete stále vylepšovat. Opět nechybí systém karmy, který se dotváří podle kladných, nebo záporných rozhodnutí, a který Vás dovede k unikátnímu konci.

    inFamous: Festival of Blood
    inFamous: Festival of Blood je zcela nová singleplayerová hra si můžete stáhnout přes PSN. Upíři zaplaví New Marais a pokouše superhrdinu Colea MacGratha. Aby zachránil svou duši a město, má jen jednu noc aby našel a zabil hlavního upíra.

    Festival of Blood nabízí hodiny nového obsahu, tematických prostředí a nových postav/nepřátel a zkoumá temnější stránku světa inFamous.

  • Recenze na inFamous Collection [PS3] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.