Ad Infinitum [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
699 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 473164
NACON

Ad Infinitum [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

Jste lapeni mezi dvěma realitami, zmučeně se touláte mezi zdmi svého rodinného domu a příkopy první světové války.

Klíčové vlastnosti

  • ROZBĚTE CYKLUS
    Copak ta noční můra války nikdy neskončí? Najde vaše mysl jednou klid? Ve hře Ad Infinitum hrajete za německého vojáka, kterého pronásledují hrůzy velké války. Zatímco vaše mysl bloudí mezi vzpomínkami na rodinný domov a zákopy na frontě, snažíte se rozbít nekonečný cyklus utrpení.

  • MEZI SNEM A REALITOU
    Probudíte se ve své ložnici, která se od vašeho dospívajícího mládí nezměnila, v chátrajícím opuštěném panském domě. Ale najednou se ocitnete v příkopech, kde jedinými bytostmi kolem vás jsou děsivé příšery. Nedokážete odlišit realitu od noční můry. Ponořte se do příběhu muže, který konfrontuje své trauma a démony.

  • NOČNÍ MORY, KTERÉ SE STÁVAJÍ REALITOU
    V zákoutích vaší mysli ožívají nevýslovné noční můry. Abyste utekli smrtícím nástrahám a strašným tvorům, musíte pochopit každou příšeru a vyřešit hádanky, které vám stojí v cestě. Od slepých démonů, které uslyší i vaše nejtišší kroky, po vykloubené loutky, které se pohybují ve tmě – hrůza číhá na každém rohu.

  • ROZDĚLENÁ RODINA
    Vliv války je cítit i daleko od fronty. Poodkryjte závoj, který ukrývá tajemství vaší rodiny rozdělené velkou válkou, a snažte se vzpomenout na svou minulost. Díky průzkumu a řešení hádanek mezi zdmi vašeho domova a ostnatého drátu v zemi nikoho odhalíte kapitolu z příběhu německé rodiny zničené válkou.

Trailer


Balení neobsahuje médium a vyžaduje připojení k síti internet, kde si hru stáhnete pomocí kódu, který je součástí balení.


Recenze na Ad Infinitum [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.