Injustice 2 Legendary Edition[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
Kód produktu: 411813
WarnerEN titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Injustice 2 Legendary Edition[Steam] [PC digital]


Injustice 2 je pokračováním hitu bojových her, ve kterém si tentokrát můžete budovat ultimátní verze oblíbených DC postav. Hra představuje obrovský výběr DC super hrdinů, ale i zločinců, hráči mají možnost vytvořit si vlastní verze DC postav s unikátní a mocnou výbavou, kterou získáváte během hry. Navíc máte možnost si vybrat vzezření a způsob boje postav napříč všemi herními režimy.


 

  • Ve hře Injustice 2 si můžete užít neskutečné souboje. Po každém souboji získáváte výzbroj, za jejíž pomoci si vylepšujete a přizpůsobujete vzezření, bojový styl, ale i úroveň super hrdinů, či super zločinců ze světa DC.
  • Máte možnost si vybrat z obrovského množství postav, najdete zde hrdiny jako Superman, Supergirl, Batman, The Flash, Aquaman, ale i zločince jako Atrocitus, Gorilla Grodd, či Deadshot.
  • Hra navazuje na příběh, ve kterém se Batman a jeho spojenci snaží navrátit klid ve společnosti, ale musí bojovat proti stoupencům Supermanova režimu. Do tohoto chaosu se přimíchá i nové nebezpečí, které ohrožuje existenci planety.

    Injustice 2 Legendary Edition obsahuje:

  • 10 DLC postav (Darkseid, Red Hood, Sub-Zero, Hellboy, Teenage Mutant Ninja Turtles, Starfire, Black Manta, Raiden, Atom a Enchantress)
  • 5 prémiových skinů z Ultimate Edition s unikátním vzhledem, hlasy a dialogy (Power Girl, John Stewart Green Lantern, Reverse-Flash, Grid a Black Lightning)
  • 11,000 herních krystalů



    Jedná se o digitální verzi hry Injustice 2 Legendary Edition, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN titulkyDE dabingPL titulky

Recenze na Injustice 2 Legendary Edition[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.