Iron Harvest 1920+ CZ (Complete Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Iron Harvest 1920+ CZ (Complete Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 009 Kč
Cena bez DPH: 834 Kč
 
Kód produktu: 409629
DeepCZ titulky
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 819 Kč

Iron Harvest 1920+ CZ (Complete Edition) [PS5]


Iron Harvest je strategická hra, která se odehrává v alternativní realitě 1920+, hned po skončení Velké války. Hra umožňuje ovládat obří stroje s dieselovým motorem, kombinovat epické single player a kooperační kampaně, jakož i versus režim s intenzivní akcí na bojišti pro fanoušky multiplayeru. Iron Harvest je klasická hra v reálném čase, na kterou fanoušci čekají.


Tradice je v rozporu s vědeckým a technologickým pokrokem, zatímco Evropa se stále zotavuje z brutálních bitev Velké války. Města se obnovují a na venkově se začala éra železné úrody. Zemědělci odhalují zbytky majestátních kráčejících strojů, které bojovaly na bojištích Velké války.


Uprostřed tohoto chaosu se objeví nová hrozba, která ohrozí samotnou existenci Evropy. Tajné síly vyvíjejí vše, co mohou, na destabilizaci celých zemí a jsou odhodlány znovu dostat svět do plamenů a konečně se zmocnit kontroly.


  • Veďte desítky různých typů jednotek do bitvy, opatrně využívejte kryt a vystřílejte celé budovy na kousky. Udělejte si čas, abyste přišli s plánem, který umožňuje širokou škálu taktik, včetně tajného přístupu.
  • Zažijte epický příběh, který zahrnuje více než 20 misí během tří kampaní. Přidejte se k devíti charismatických hrdinů a jejich drastických společníkům na jejich dobrodružství po celé Evropě. Spojte se s kamarádem a zvládněte všechny kampaně bok po boku v režimu kooperace.
  • Ovládejte tři různé frakce s více než 40 typy jednotek a 9 hrdinů s jedinečnými schopnostmi. Vytvořte souboje a multiplayerové zápasy podle vašeho přání. Nakonfigurujte si své osobní herní rozhraní a vyberte si oblíbené ovládací prvky.
  • Soutěžní multiplayer s žebříčky, hodnocenými zápasy a ligami. Vyberte si z rozsáhlého výběru soubojových map a výzvových map, které jsou k dispozici na hraní v singleplayeru a v režimu kooperace.
  • Dobijte zdroje, vybudujte si základnu a umístěte opevnění, abyste chránili svou produkci a výzkum jednotek.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingPL titulky

Recenze na Iron Harvest 1920+ CZ (Complete Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.