Just Cause Collection XBOX 360

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 223368
EidosEN dabing

Just Cause Collection [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Just Cause a Just Cause 2 .



Just Cause
Ve hře Just Cause převezmete roli okázalého Rica Rodrigueze, tajného agenta CIA, který se specializuje na změny režimu, při jeho pokusu o svržení zkorumpované vlády v San Esperito. Tento jihoamerický ostrov je podezřelý z vytváření zásob zbraní hromadného ničení a je Vaší prací odstranit tuto hrozbu pro světový mír. Vaší výhodou by mohla být vnitřní situace, protože v tomto tropickém ráji soupeří o moc různé frakce a jemný šťouchnutí správným směrem by mohl stačit.

Just Cause nabízí svobodu řešit Vaši roli jakýmkoli způsobem chcete. Rozoštvite ostrovní frakce proti sobě , vyvolejte povstání mezi masami , nebo vybudujte spojenectví s povstaleckými silami a drogovými kartely . Neuvěřitelně detailní herní svět sestává z 1225 čtverečních mil hor , džunglí , pláží , měst a obcí , které můžete prozkoumat po zemi , moři a ze vzduchu . A k dispozici máte přitom jeden z nejrozmanitějších a nejnapínavějších výběrů vozidel , letadel a lodí , jaký se kdy objevil ve videohře .



  • Masivní herní svět ( 35 x 35 mil ) bez načítání , omezení , nebo neviditelných stěn.
  • Různé prostředí ( velká města , resorty , kasina a mnoho dalších ) .
  • Více než 100 dopravnvých prostředků ( pozemní, námořní a letecké ) .
  • Více než 25 zbraní.
  • 20 příběhových misí od Matta Costella a Neila Richardse .
  • První hra která běží na uznávaném Avalanche Engine .



    Just Cause 2
    Jako agent Rico Rodriguez je Vaším úkolem najít a zabít Vašeho přítele a mentora, který zmizel na rajském ostrově Panau.

    Na ostrově Panau vedou soupeřící gangy válku v ulicích, zatímco nemilosrdný diktátor Baby Panay využívá systém útlaku a korupce proti svému vlastnímu lidu. Někde na ostrově zmizel Váš přítel a mentor Tom Sheldon s přísně tajnou zprávou a miliony v hotovosti od CIA. Jak Rico Rodriguez, nejnebezpečnější zbraň agentury, musíte infiltrovat ostrov, najít Sheldona a vytvořit násilný řetězec událostí, které uvedou Panau do varu. Vyvolejte maximální chaos na zemi, moři a ve vzduchu abyste změnili rovnováhu sil.

    Díky ještě více kaskadérské kousky , vozidlům a zbraním , než kdykoliv předtím a neuvěřitelně propracovanému kotevnímu háku se Rico vrací do akce na Panau , v neuvěřitelně detailní a rozsáhlém 1000 km2 herním světě s různými klimatickými podmínkami a ultra realistickými povětrnostními vlivy . Seskočte z Vašeho letadla a sneste se z výšky 10 000 stop do tropické džungle , přetněte vyprahlé poušti v pouštní buggy , nebo vystúpajte až na zasněžené hory ve svém vozidle s pohonem 4x4 . Otevřená , unikátní hratelnost je zpět a dává Vám naprostou svobodu volně prozkoumat masivní svět Panau a řešit své úkoly jak jen budete chtít .



  • Ostrov Panau , tropický ráj v jihovýchodní Asii .
  • Arzenál zbraní včetně raket s laserovým zaměřováním , jednoručního granátometu , C4 , aj.
  • Volnost v plnění misí a ještě větší přiblížení k realitě.
  • Vylepšování zbraní pomocí tisíce přídavných dílů.
  • Zdokonalené souboje a kaskadérské kousky .
  • Vylepšená umělá inteligence.





  • Recenze na Just Cause Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.