The King of Fighters 14 PS4

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 353210
AtlusEN dabing
 
Chceš ušetřit 90 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 689 Kč

The King of Fighters 14 [PS4]


Chvástaví bojová herní série, která debutovala v roce 1994, vstupuje do nové formy evoluce s titulem The King of Fighters 14 díky první 3D verzi exkluzivně pro konzole PlayStation 4 .

Odkaz série King of Fighters bude nezměněn, tradiční boje 3 proti 3 budou stále ve hře, také široký kádr s více než 50 postavami, které budou dostupné od začátku při vydání hry. Ale evoluční změny se začínají při všech herních 3D aspektech. Také byla učiněna puntičkářské změny při herním enginu, který bude více zmodernizován a přístupný pro nováčky.

Změny herních mechanik v módech"Combo" a"MAX", vymoženost"RUSH", která přidává zjednodušené kombo kombinace pro nováčky. Úplnou novinkou ve hře The King of Fighters 14 bude inovativní"Party Battle", která proti sobě postaví dva týmy tří bojovníků, kteří budou všichni ovládání různými hráči v kooperativním týmovém online boji. Také uvidíte nový mód tréninku, který propojí nováčků a zkušených hráčů, kde se naučí společně hrát.

  • 3D Evoluce
    Všech 50 bojovníků, pohyby a mnohem více je vyrobeno s 3D grafikou, která uchovává esenci vizuálního stylu série King of Fighters a obohatí ji o zcela novou dimenzi.

  • Nejlepší vylepšení od roku 98
    Díky rozsáhlému testování a balancování bylo zjednodušené ovládání, mechaniky v módech"Combo" a"MAX" byly kompletně předělány.

  • Sága pokračuje
    Ve hře najdete robustní hlavní příběh, který se odehrává po několika letech od posledního turnaje King of Fighters. Nyní je tento turnaj celosvětovým obchodem a globální rozhodne o nejsilnějších jednotlivcích, i týmech. Hráči budou soupeřit s počítačovým AI a odemykat další části příběhu.

  • Dosud nejlepší kádr
    Dohromady zde najdete 50 bojovníků, 31 z nich se vrací z předešlých dílů série King of Fighters a 19 bude zcela nových. Všech 50 postav bude dostupných od prvního vydání hry.

  • Propracovaný online zážitek
    Hra The King of Fighters 14 věnovala mnoho času vylepšení herního kódu, díky kterému se výrazně zlepšilo online hraní. Hra využívá online architekturu konzole PlayStation 4 , díky které získáte mnoho pohodlných vymožeností jako sledování zápasů, ukládání dat ze záznamů a soubojů, a jediný online profil, se kterým se propojíte s přáteli.




  • Recenze na The King of Fighters 14

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.