King's Bounty 2 CZ (Day One Edition) PS4

Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 421942
1CCZ titulky
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 539 Kč

King's Bounty 2 CZ (Day One Edition) [PS4]


King's Bounty 2 přichází s novým pohledem na oceněnou fantasy sérii a ještě více rozšiřuje možnosti taktických tahových bojů, aby hráčům poskytla ještě silnější RPG zážitek, které dávají váhu každému jejich rozhodnutí, ať už jde o tažení do boje proti nemrtvým hrůzám nebo budování vztahů s místními obyvateli. Vychutnejte si bohatý svět, který v sobě mísí prvky reality i fantazie a nabízí podmanivé příběhy, nezapomenutelné postavy i množství morálních dilem!


Vžijte se do role jednoho ze 3 hrdinů – z nichž má každý svůj unikátní příběh – a vydejte se detailně zpracovanou a obsahem naplněnou krajinou na nelineárním dobrodružství v otevřeném světě. Během dvou rozdílných fází se vydáte napříč říší az pohledu třetí osoby budete podstupovat úkoly, zkoumat divočinu a seznamovat se s lidmi, které na svých toulkách potkáte. Pokud však dojde ke konfliktu, zobrazení se změní do taktického tahového boje. V ten moment musíte promyšleným využitím svých jednotek probojovat k vítězství.


V rozlehlé říši Antara povstalo hrozné nebezpečí. Její kraj zaplavil mor, který ničí půdu i všechny, co ji obývají. Uprchlíci z postižených regionů přicházejí do království Nostria, kde kvůli tomu začíná dojíždět jídlo i další prostředky. Kdysi živé bytosti, dnes mořem přetvořená stvoření bloudí krajinou a po svých stopách zanechávají jen chaos a zkázu. O přežití bojuje i samotná země, což vašim rozhodnutím dává ještě větší váhu. Jaká bude budoucnost Antary podle vás?


  • Příběh vyprávěný filmovými postupy dává hráčům prostor jednat svými činy místo slovy. Podle nejlepších tradic RPG budou hráči často konfrontovat s obtížnými morálními volbami, které mají dalekosáhlý dopad na osud celé říše. Namísto jednoduchých dialogových voleb však skutečná váha leží v jejím konání.
  • Bojiště, na kterém hráči vstoupí do boje přesně odpovídá charakteru kraje, na kterém se právě na mapě světa nacházejí. To hráčům nutí vzít v úvahu okolní prostředí ještě před samotným zahájením boje, jen tak totiž dokážou minimalizovat ztráty nebo si dokonce zajistit bojovou výhodu.
  • Součástí bojů v King's Bounty 2 jsou nyní realistická a rozsáhlá bojiště. Na mapách se nacházejí různorodé prvky a překážky, které zajišťují maximální taktickou rozmanitost, od roklí a kopců, a dalších prvků. Každý boj a bojiště tak nyní mají své vlastně taktické výhody a nevýhody.
  • King's Bounty 2 hráčům nabízí výběr ze 3 postav, z nichž každá si prošla jedinečným příběhem. Putováním napříč říší se jejich příběhy postupně mění, jelikož se přiklánějí k rozdílným ideálům: síle, umění, pořádku a anarchii. Nejen že tyto volby ovlivňují reakce NPC, ale mají také hmatatelný vliv na okolní svět.
  • Každé dobrodružství se stává z jedinečných jednotek, z nichž každá vládne vlastní sadou schopností a vizuální zpracováním. Namísto bezejmenných rekrutů tak budou armády hráčů plnit lidé, elfové, trollové a další stvoření, kteří po většině dobrodružství budou bojovat bok po boku a otužovat vzájemné vztahy.
  • King's Bounty 2 rozšiřuje sérii o mnoho nových taktických možností, jako je například výhled, který prohloubí a obohatí bojové zážitky. Překvapivé taktické události ve středu boje tak hráče udrží neustále ve střehu.
  • Ponořte se do rozsáhlého fantasy světa, který v sobě mistrně spojuje oblíbené žánrové prvky s drsnou realitou. Strhující prostředí zoufalého světa bojujícího o přežití vás nenechá vydechnout.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na King's Bounty 2 CZ (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.