King's Bounty 2 CZ (Collector's Edition) PS4

Cena s DPH
2 069 Kč
Cena bez DPH: 1 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 431373
1CCZ titulky

King's Bounty 2 CZ (Collector's Edition) [PS4]


King's Bounty 2 přichází s novým pohledem na oceněnou fantasy sérii a ještě více rozšiřuje možnosti taktických tahových bojů, aby hráčům poskytla ještě silnější RPG zážitek, které dávají váhu každému jejich rozhodnutí, ať už jde o tažení do boje proti nemrtvým hrůzám nebo budování vztahů s místními obyvateli. Vychutnejte si bohatý svět, který v sobě mísí prvky reality i fantazie a nabízí podmanivé příběhy, nezapomenutelné postavy i množství morálních dilem!


Vžijte se do role jednoho ze 3 hrdinů – z nichž má každý svůj unikátní příběh – a vydejte se detailně zpracovanou a obsahem naplněnou krajinou na nelineárním dobrodružství v otevřeném světě. Během dvou rozdílných fází se vydáte napříč říší az pohledu třetí osoby budete podstupovat úkoly, zkoumat divočinu a seznamovat se s lidmi, které na svých toulkách potkáte. Pokud však dojde ke konfliktu, zobrazení se změní do taktického tahového boje. V ten moment musíte promyšleným využitím svých jednotek probojovat k vítězství.


V rozlehlé říši Antara povstalo hrozné nebezpečí. Její kraj zaplavil mor, který ničí půdu i všechny, co ji obývají. Uprchlíci z postižených regionů přicházejí do království Nostria, kde kvůli tomu začíná dojíždět jídlo i další prostředky. Kdysi živé bytosti, dnes mořem přetvořená stvoření bloudí krajinou a po svých stopách zanechávají jen chaos a zkázu. O přežití bojuje i samotná země, což vašim rozhodnutím dává ještě větší váhu. Jaká bude budoucnost Antary podle vás?


  • Příběh vyprávěný filmovými postupy dává hráčům prostor jednat svými činy místo slovy. Podle nejlepších tradic RPG budou hráči často konfrontovat s obtížnými morálními volbami, které mají dalekosáhlý dopad na osud celé říše. Namísto jednoduchých dialogových voleb však skutečná váha leží v jejím konání.
  • Bojiště, na kterém hráči vstoupí do boje přesně odpovídá charakteru kraje, na kterém se právě na mapě světa nacházejí. To hráčům nutí vzít v úvahu okolní prostředí ještě před samotným zahájením boje, jen tak totiž dokážou minimalizovat ztráty nebo si dokonce zajistit bojovou výhodu.
  • Součástí bojů v King's Bounty 2 jsou nyní realistická a rozsáhlá bojiště. Na mapách se nacházejí různorodé prvky a překážky, které zajišťují maximální taktickou rozmanitost, od roklí a kopců, a dalších prvků. Každý boj a bojiště tak nyní mají své vlastně taktické výhody a nevýhody.
  • King's Bounty 2 hráčům nabízí výběr ze 3 postav, z nichž každá si prošla jedinečným příběhem. Putováním napříč říší se jejich příběhy postupně mění, jelikož se přiklánějí k rozdílným ideálům: síle, umění, pořádku a anarchii. Nejen že tyto volby ovlivňují reakce NPC, ale mají také hmatatelný vliv na okolní svět.
  • Každé dobrodružství se stává z jedinečných jednotek, z nichž každá vládne vlastní sadou schopností a vizuální zpracováním. Namísto bezejmenných rekrutů tak budou armády hráčů plnit lidé, elfové, trollové a další stvoření, kteří po většině dobrodružství budou bojovat bok po boku a otužovat vzájemné vztahy.
  • King's Bounty 2 rozšiřuje sérii o mnoho nových taktických možností, jako je například výhled, který prohloubí a obohatí bojové zážitky. Překvapivé taktické události ve středu boje tak hráče udrží neustále ve střehu.
  • Ponořte se do rozsáhlého fantasy světa, který v sobě mistrně spojuje oblíbené žánrové prvky s drsnou realitou. Strhující prostředí zoufalého světa bojujícího o přežití vás nenechá vydechnout.
    King's Bounty 2 (Collector's Edition) obsahuje:
  • King's Bounty 2 (Day One Edition)
  • Bonusové DLC (Elite Guard Premium Pack, Flaming Eagles (unit), Armored Princess's Shield, Hounds of War Warhorse, Firehand Golems (unit), Rod of Deception, Frosthammer, Staff of Harmony, Tyrant's Sword, Armor of the Hollow ( armor set), Heroes & Villains Premium Pack, King's Watchdogs (unit)
  • Královskou korunu: sběratelský předmět
  • Plakát: oboustranný plakát s uměleckými díly a mapou
  • Soundtrack: výběr hudby ze hry
  • Artbook: umělecká kniha v tvrdé vazbě
    king_col


Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na King's Bounty 2 CZ (Collector's Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.