Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Remastered) PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 399823
BandaiEN dabing

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Remastered) [PS4]

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch je neuvěřitelný příběh mladého chlapce jménem Oliver, který se vydává na strastiplnou cestu do paralelního světa, aby se stal mágem a navrátil svou matku zpět do říše živých. Oliver získá na své cestě nové přátele a adoptuje si množství roztomilých tvorů, které obývají svět a stará se o ně, aby bojovali na jeho straně proti proti impozantním nepřátelům.



  • Ve hře Ni no Kuni se spojuje proslulé herní studio LEVEL-5 s animacemi týmu Studio Ghibli a hudbou stejně legendárního Joe Hisaishiho, hudebního skladatel mnoha Ghibli filmů. Výsledkem je RPG, které zkušeně kombinuje tyto impozantní elementy.
  • Během svých cest s Oliverem se můžete také ponořit do sérií neuvěřitelných prostředí, zemí a měst, jako kdyby jste vstupovali do světa animovaného filmu ve videohře.
  • Výsledkem majstrovsta vývojáře v žánru, je hra, která nabízí to nejlepší z RPG a ještě více. Mapy bez omezení pohybu, různé dopravní systémy, taktický, přesto snadno zvládnutelný bojový systém a nespočet vedlejších úkolů, miniher a bonusů.
  • Vstupte do magického světa Ni no Kuni, vydejte se na cestu s Oliverem a setkávejte různých lidí. Yoshiyuki momos ze Studia Ghibli dohlížel na příběh a in-game cut-scény a na místě režíroval také motion capture sekvence a vnesl všechny své odborné znalosti ze světa animací do příběhu hry.






  • Recenze na Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Remastered)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.