Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Remastered) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 417768
BandaiEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Remastered) [Steam] [PC digital]


Ni no Kuni: Wrath of the White Witch je neuvěřitelný příběh mladého chlapce jménem Oliver, který se vydává na strastiplnou cestu do paralelního světa, aby se stal mágem a navrátil svou matku zpět do říše živých. Oliver získá na své cestě nové přátele a adoptuje si spoustu roztomilých tvorů, které obývají svět a stará se o ně, aby bojovali na jeho straně proti proti impozantním nepřátelům.


 

  • Ve hře Ni no Kuni se pojí proslulé herní studio LEVEL-5 s animacemi týmu Studio Ghibli a hudbou stejně legendárního Joe Hisaishiho, hudebního skladatel mnoha Ghibli filmů. Výsledkem je RPG, které zkušeně kombinuje tyto impozantní elementy.
  • Během svých cest s Oliverem se můžete také ponořit do sérií neuvěřitelných prostředí, zemí a měst, jako kdybyste vstupovali do světa animovaného filmu ve videohře.
  • Výsledkem mistrovsta vývojářů v žánru, je hra, která nabízí to nejlepší z RPG a ještě více. Mapy bez omezení pohybu, různé dopravní systémy, taktický, přesto snadno zvládnutelný bojový systém a nespočet vedlejších úkolů, miniher a bonusů.
  • Vstupte do magického světa Ni no Kuni, vydejte se na cestu s Oliverem a potkávejte různé lidi. Yoshiyuki Momose ze Studia Ghibli dohlížel na příběh a in-game cut-scény a na místě režíroval také motion capture sekvence a vnesl všechny své odborné znalosti ze světa animací do příběhu hry.

     

  • Název vydavatele: BANDAI NAMCO Entertainment
  • Název vývojáře LEVEL-5 Inc.
  • Datum vydání: 20.09.2019
  • Pegi: 12
  • Žánr: RPG
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7, 64-bit
    Procesor: Intel Core i3-2100 nebo AMD FX-4100
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTS 450 nebo Radeon HD 5750
    Pevný disk: 45 GB volného místa
    DirectX: Verze 11
    Zvuková karta: Potřebná


    Jedná se o digitální verzi hry Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Remastered), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Ni no Kuni Wrath of the White Witch™™ Remastered & ©LEVEL-5 Inc. Published by BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. in the Americas. BANDAI NAMCO Entertainment

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Remastered) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.