Lara Croft and the Temple of Osiris [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
329 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 312107
Square

Lara Croft and the Temple of Osiris [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Hra Lara Croft and the Temple of Osiris je pokračováním kritikou oceňovaného digitálního titulu Lara Croft and the Guardian of Light. Dobrodružství se odehrává hluboko v pouštích Egypta, kde byl právě objeven starověký setů chrám. Set, bůh chaosu, kdysi vládl nad celým Egyptem poté, co zavraždil svého bratra Usira a zotročil ostatních bohů. Když mu už ale Egypt nebyl dost, odešel do země mrtvých se záměrem vytvořit armádu, která by mohla dobýt celý svět, a už se nikdy nevrátil.

Lara Croft, známá archeoložka, si myslela, že bude první, kdo dorazí do chrámu, ale archeolog Carter Bell ji předběhl. Každý z nich doufal, že najde mýtický artefakt Staff of Osiris, ale našli více, než očekávali.

Chrám byl vězením pro Hora a Isis, posledních ze starých bohů, jejichž Set uvěznil. Carter v něm našel Staff of Osiris a když ho vzal, uvedl do pohybu mechanismus, který držel Hora a Isis uvězněných. Horus a Isis, osvobozeni z tisíciletého vězení a vlastnící artefakt slib Carterovi a Laře, že jim pomohou vzkřísit Osirise, jediného boha schopného zachránit Laru a Cartera a jedinou sílu, která může porazit Seta. Se společným cílem nalézt fragmenty Osirise a nepovolit návrat Seta vytvoří společníci alianci.

Na své cestě musí čelit bohem a legendárním a mýtickým monstrům, které ovládá Set. V sázce je osud světa, nakolik Set sbírá síly, aby se vrátil a opět usedl na svůj trůn ve světě živých, s armádou mrtvých za sebou. Set ví, že přišel čas naplnit proroctví a je připraven k změnit svět na noční moře bouří a smrti.

  • Pokračování kritikou oceňovaného titulu Lara Croft and the Guardian of Light, jednoho z nejprodávanějších digitálních titulů všech dob.
  • Vůbec první kooperativní multiplayerový zážitek pro 4 hráče v sérii Lara Croft . Vaši přátelé mohou hrát jako Carter, Isis a Horus, zatímco budete Vy hrajete jako Lara v plně kooperativním příběhovém režimu s podporou offline i online hraní.
  • Soupeřte se svými přáteli a získejte odměny, odemkněte si nové zbraně a artefakty pro svou postavu. Budete spolupracovat, nebo obětujete své přátele pro vyšší skóre?
  • Ohromující vizualizace bez opakovaného načítání a stovky relikvií, zbraní a artefaktů na objevování.

  • Recenze na Lara Croft and the Temple of Osiris [PS4] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.