Last Day of June [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 441077
505EN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Last Day of June [Steam] [PC digital]


Přidejte se k Carlovi a June na to, co začíná jako magický výlet na jejich oblíbené místo, a zkuste odemknout sled událostí, které by mohly zachránit den – a June život – v tomto filmovém zážitku, který vás přinutí položit si otázku: „Co by jsem chtěl? udělat, abych zachránil toho, koho miluji?"


Poslední červnový den je interaktivní příběh o lásce a ztrátě od hvězdného týmu tvůrců – včetně kriticky uznávaného režiséra Massima Guariniho (Murasaki Baby, Shadows of the Damned) a oceněného hudebníka a hudebního producenta Stevena Wilsona. spolupráce se scénáristou/režisérem/animátorem Jessem Copeem (animátor na „Frankenweenie“, režisér hudebního videa Metallica „Here Comes Revenge“).


Vlastnosti:

  • A Heart-Driven Quest: Last Day of June je inspirována strašidelnou písní Stevena Wilsona „Drive Home“. Poslední červnový den, znovu vytvořený jako interaktivní dobrodružství, vezme hráče na hlubokou a vzrušující cestu.
  • Poezie v pohybu: Skutečná umělecká inovace ve vizualizaci hořkosladkého příběhu vyprávěného přes přívětivý malířský svět, který ukazuje krásu života a lásky, ale i protiřečení ztráty.
  • Empatie prostřednictvím zkušeností: Carl, odhodlaný zachránit svou milovanou a poháněný silou smutku, uvádí hráče do posledního červnového dne. Ale jak budou interagovat s příběhem, hráči budou postupovat od diváka k postavě hluboce propletené v příběhu.
  • Hádanky měnící osud: Prožijte poslední červnový den cestováním zpět v čase prostřednictvím jejích obrazů ve snaze změnit výsledky osudné a poslední cesty domů vyřešením emocionálně náročných hádanek.
  • Interaktivní vyprávění příběhů: Příběh Carla a June postupuje v klíčových momentech, ve kterých je třeba učinit rozhodnutí, která mění život, ale hráči možná budou muset zvládnout neúmyslné důsledky, které vytvářejí nové dilemata - a potenciálně nové příležitosti.

  • Název vydavatele: 505 Games
  • Název vývojáře Ovosonico
  • Datum vydání: 31.08.2017
  • Pegi: 7
  • Žánr: Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7/8 (64-bit)
    Procesor: Intel Core i3 / AMD A6 @ 3.0GHz nebo vyšší
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia GeForce 750Ti / AMD Radeon R9 270x nebo lepší
    Pevný disk: 3 GB volného místa
    DirectX: Verze 11



    Jedná se o digitální verzi hry Last Day of June, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    Last Day of June™ ©2017 Ovosonico / ©2017 505 Games - All rights reserved. Published by 505 Games. Developed by Ovosonico. 505 Games and the 505 Games logo are registered trademarks of 505 Games S.p.A and/or its Affiliates. Soundtrack: Words and Music by Steven John Wilson - Original Publisher: Songs of Universal Inc./Hands Off It’s Mine Publishing - Sub-Publisher: Universal/MCA Music Italy. All other marks and trademarks are the property of their respective owners.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Last Day of June [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.