The Last of Us: Part II Remastered CZ PS5

Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
 
Kód produktu: 470258
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetřit 270 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 029 Kč

The Last of Us: Part II Remastered CZ [PS5]

O hře

Zažijte remastrované emocionální cesty Ellie a Abby.

Pět let po své nebezpečné cestě napříč postpandemickými Spojenými státy se Ellie a Joel usadili v Jacksonu ve Wyomingu. Život v prosperující komunitě lidí, kteří přežili, jim umožnil mír a stabilitu, a to i přes neustálou hrozbu infikovaných a jiných, zoufalejších přeživších. Když tento mír naruší násilná událost, Ellie se vydá na nelítostnou cestu, aby provedla spravedlnost a našla uzavření.

Klíčové vlastnosti v Remastered verzi

  • Nativní vylepšení PS5
    The Last of Us Part II Remastered, vytvořený pro PS5, vylepšuje původní hru pro PS4 způsoby, které dříve nebyly možné. Vizuální výkon nyní zahrnuje nativní výstup 4K1 v režimu Fidelity Mode, 1440p upscaled na 4K v režimu výkonu a možnost odemčené snímkové frekvence pro televizory, které podporují VRR. The Last of Us Part II Remastered také obsahuje vylepšené časy načítání, abyste se mohli vrátit zpět do akce. Do sady funkcí přístupnosti The Last of Us Part II Remastered byl přidán také popisný zvuk a řeč na vibrace.

  • Žádná cesta zpět – Nenápadný režim přežití
    Zažijte hluboký boj prostřednictvím zcela nového režimu! Prožijte tak dlouho, jak jen můžete, v každém běhu, když si vyberete svou cestu přes sérii náhodných setkání s různými nepřáteli a nezapomenutelnými místy z celé The Last of Us Part II, vše vyvrcholí napjatými souboji s bossy.

  • Nové způsoby hraní
    Ponořte se hlouběji do tohoto milovaného dobrodružství a zjistěte, jak vznikla původní hra. Lost Levels vám umožňují prozkoumat počáteční verze tří nových úrovní, které nebyly vidět v původní hře The Last of Us Part II: Sewers, Jackson Party a Boar Hunt. Vychutnejte si hodiny nových vývojářských komentářů o vývoji The Last of Us Part II, zatímco hru zažíváte.

  • Grafická vylepšení a plná podpora bezdrátového ovladače DualSense
    Krásný, ale nebezpečný svět hry The Last of Us Part II Remastered ožívá na PS5. Tato verze obsahuje zvýšené rozlišení textur, zvětšené vzdálenosti úrovně detailů, vylepšenou kvalitu stínů, vzorkovací frekvenci animací a další.


Obsah balení:

  • Hra The Last of Us: Part II Rematered CZ
  • Manuál

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na The Last of Us: Part II Remastered CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.