Le Tour de France PS3

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55881
Focus

Le Tour de France [PS3]



Tour de France přichází na Xbox 360 a PS3 v oficiální hře určené speciálně pro konzole, od studia Cyanide, tvůrce slavné PC série Pro Cycling Manager , známé po celém cyklistickém světě.

Tour de France je čistý mix akce a adrenalinu. Hrajte jako profesionální cyklista, který soutěží v Tour de France, nejprestižnějším ze všech cyklistických závodů!

Vyberte si svůj tým, svého cyklisty a vrhněte se na závody! Musíte bojovat s největšími mistry během 21 oficiálních etap celé Tour de France 2011! Přizpůsobte své úsilí v jednotlivých etapách, abyste zůstali v nejlepší formě, spolupracujte s ostatními členy týmu, dávejte pozor na svou pověst a pokud je to nutné, budujte spojenectví se soupeři abyste vyhráli etapu, nebo se posunuli v žebříčku. Vaše činy a loajalita ovlivní Vaši pověst během celé akce a mají vliv na vaši schopnost zopakovat, nebo nezopakovat rozhodující strategie a aliance v průběhu tří týdnů tohoto velkého závodu. Potřebujete pevné nervy a smysl pro taktiku abyste vyhráli soutěž a její nejprestižnější dresy, jako například žluté tričko!

Oficiální cesta Tour de France 2011 a každá z jejích 21 etap byly přesně vymodelovány s využitím hyper realistické grafiky a nabízejí neuvěřitelný zážitek ponoření. Úniky, útoky v horských průsmycích, nebezpečné svahy, sprinty hlava na hlavě ... zúčastněte se každé akce na Tour z pohledu špičkovým sportovcům!

Zažijte na PS3 a Xbox 360 to nejlepší z Tour de France, nejprestižnější cyklistické soutěže!



  • Zažijte Tour z pohledu špičkovým sportovcům.
  • Zadávejte příkazy Vašim spoluhráčů, spolupracujte s nimi, vytvářejte spojenectví s protivníky, spravujte svou pověst ...
  • Inteligentní AI, která reaguje na Vaše akce, ofenzivní výpady, střídání, protiútoky i návrhy na vytvoření aliance.
  • Vyhrajte nejprestižnější etapy Tour, získejte žluté, zelené, nebo tečkované tričko a pokuste se o ultimátní výzvu: vyhrát samotný Tour de France!
  • Nikdy předtím neviděné ponoření do věrného ztvárnění 21 oficiálních etap Tour díky realistické grafice.

  • Recenze na Le Tour de France

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.