007: Legends[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 245836
Activision

007: Legends[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Poslední díl série videoher 007 , 007: Legends, vydaný k 50. výročí filmů o Bondovi, Vás vrátí zpět v čase, abyste mohli znovu prožít výběr těch nejznámějších a nejintenzivnějších tajných misí Jamese Bonda z populárních filmů.

007: Legends je první videohra o Bondovi svého druhu a nabízí originální, zastřešující děj, který váže dohromady pět klasických misí inspirovaných filmy o Bondovi a šestou misi z nového filmu Skyfall, která bude k dispozici po vydání jako volně stažitelný obsah, čímž Vám nabízí nejrozmanitější bondovský herní zážitek dosud!

Hra 007: Legends přináší akci, která se očekává od hry o Bondovi a vyřídí Vás nejmodernějším špionážním vybavením, arzenálem zbraní a elegantními vozidly, protože se vydáte do exotických míst, kde musíte využívat Bondovy bezkonkurenční bojové schopnosti, důvtip a styl, abyste porazili notoricky známých darebáků a jejich brutálních pomocníků a předváděli působivé kousky.

  • Hra 007: Legends nabízí inovativní příběh, ve kterém se nejlepší agent MI6, James Bond, ocitá v kritické situaci, av záblescích se vrací zpět ke svým nejintenzivnějším misím z pěti populárních bondovek, stejně jako z nového filmu Skyfall.
  • S využitím špionážních a pozorovacích schopností a vybavení jedinečným důvtipem, fyzickými schopnostmi a nejmodernějším vybavením a výzbrojí se kouřit se tajné mise a dynamické volné souboje při plnění různých tajných úkolů, jako jsou propad, špionáž, eliminace a kontrašpionáž.
  • Každá mise v 007: Legend s sebou přináší rychlý a vzrušující herní segment odehrávající se na různých vozidlech, kde si můžete vybrat mezi převzetím úplné kontroly nad vozidlem a řídit ho jak to dokáže jedině James Bond, nebo se rozhodnout pro počítačem ovládané vozidlo s cílem zaměřit se na používání zbraní a vybavení pro likvidaci pronásledovaných nepřátel.
  • Oblíbené singleplayerové mise MI6 Ops Missions, které debutovali ve hře GoldenEye 007: Reloaded se vracejí ve hře 007: Legend v plné síle a vyzývají Vás dokončit různé akční, tajné a na používání vybavení založené mise a soutěžit o nejvyšší skóre v online žebříčku. Hra také nabízí robustní multiplayerový James Bond zážitek, včetně lokálních herních režimů na rozdělené obrazovce až pro čtyři hráče a online kompetitivní hratelnosti až pro 12 hráčů s novými mapami, zbraněmi, postavami a herními režimy, dokonce s možností hrát jako jeden z Bondových spojenců, nebo hanebných nepřátel.


  • Recenze na 007: Legends[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.