LEGO City Undercover [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 417334
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

LEGO City Undercover [Steam] [PC digital]


Přidejte se k Chasovi! Hra LEGO City Undercover je jednou z nejrozsáhlejších LEGO her, ve které se stáváte Chasem McCainem, policejním důstojníkem v utajení, který se snaží dopadnout známého kriminálníka Rexe Furyho a ukončit vlnu zločinu v celém městě. Toto dobrodružství v otevřeném světě Vám umožní poznat rozrůstající se metropoli LEGO City s více než 20 unikátními čtvrtěmi na prozkoumání, plnou zlodějů automobilů na dopadení, vozů na řízení, nezbedných mimozemšťanů na ulovení, zábavných narážek na filmy, ztracených prasat předmětů.

Za úkol máte splnit 15 úkolů, LEGO City Undercover nabízí vtipný originální příběh se známým LEGO humorem, který vytváří zábavný zážitek pro hráče všech věkových kategorií.


 

  • Zmocněte se policejního důstojníka v utajení, Chase McCaina a dopadte ďábelského Rexe Furyho, čímž ukončíte narůstající vlnu zločinu ve městě.
  • S více než 20 čtvrtěmi k prozkoumání je LEGO City rušnou metropolí, která je zralá k prozkoumání a plná lidí, příběhů, kriminálníků a sběratelských předmětů.
  • Chase si může vybrat z 8 různých kostýmů, které mu nabízejí různé schopnosti a vymoženosti pro infiltraci různých částí města.
  • Každé vozidlo v ulicích města může být ovládáno. Máte na výběr více než 100 druhů vozů, mezi nimiž naleznete motocykly, sportovní auta, helikoptéry a mnohem více.
  • Zneškodněte kriminálníky v souboji na blízko, nebo je zatkněte za pomoci užitečného háku, nebo standardních pout.
  • Při boji se zločinem se k Vám přidají seržant Frank Honey, šéf policie Dunby a zdravotnice Natalia Kowalski, ale toto je jen zlomek z více než 300 odemknutelných a hratelných postav, které objevíte během dobrodružství v LEGO City.
  • LEGO City Undercover přináší originální příběh plný humorných a zábavných narážek na filmy a hudbu, které jsou roztroušeny po celém městě.


    Jedná se o digitální verzi hry LEGO City Undercover, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL titulky

Recenze na LEGO City Undercover [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.