LEGO Marvel Super Heroes Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA LEGO Marvel Super Heroes - PC DVDLEGO Marvel Super Heroes - PS4LEGO Marvel Super Heroes - XBOX ONELEGO Marvel Super Heroes - XBOX 360
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 218462
WarnerEN dabing
 
Chceš ušetřit 50 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 489 Kč

LEGO Marvel Super Heroes [PS3]

Marvelovští super-hrdinové se sdružují, aby Vám poskytli nabitou lego-kostky rozbíjejícího akci! LEGO Marvel Super Heroes je první hra v úspěšné sérii LEGO, která obsahuje slavné Marvel postavy!

  • LEGO Marvel Super Heroes přináší postavy, vozidla a akci známou z Marvel světa do LEGO herního dobrodružství! Ve hře je už 8 ikonických scén z X-Mena, Iron Mana a Spider-Mana a ještě další sety budou přidávány postupem času!
  • LEGO Marvel Super Heroes nabízí originální příběh, ve kterém Nick Fury vyzývá Iron Mana, Hulka, Thora, Spier-Mana, Wolverina a další hrdiny z úžasného světa Marvel komixů, aby pomohli zachránit svět z ohrožení pomstychtivými úmysly Lokiho nebo hladem Galactuse, pohlcovače světů. LEGO a Marvel fanoušci si budou moci užít klasickou LEGO hratelnost a humor z pohledu svých oblíbených postaviček z Marvel univerza.
  • V LEGO Marvel Super Heroes můžete odemknout více, než 100 různých postaviček z celého Marvel světa, včetně oblíbenců jako Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki a Galactus! Hra přímo srší plejádou super-cool schopností, epickými akčními bojovými scénami, řešením hádanek a unikátním příběhem s LEGO dávkou humoru.




  • Recenze na LEGO Marvel Super Heroes

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.