LEGO Marvel Super Heroes[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
379 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 247342
Warner

LEGO Marvel Super Heroes[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:


Marvelovští superhrdinové se sdružují, aby Vám poskytly nabitou lego-kostky rozbíjející akci! LEGO Marvel Super Heroes je první hra v úspěšné sérii LEGO, která obsahuje slavné Marvel postavy!


  • LEGO Marvel Super Heroes přináší postavy, vozidla a akci známou z Marvel světa do LEGO herního dobrodružství! Ve hře je už 8 ikonických scén z X-Men, Iron Man a Spider-Man a ještě další sety budou přidávány postupem času!
  • LEGO Marvel Super Heroes nabízí originální příběh, ve kterém Nick Fury vyzývá Iron Mana, Hulka, Thora, Spier-Mana, Wolverina a další hrdiny z úžasného světa Marvel komixů, aby pomohli zachránit svět z ohrožení jako z pomstychtivých úmyslů Lokiho nebo hladu Galactuse, pohlcovače světů. LEGO a Marvel fanoušci si budou moci užít klasickou LEGO hratelnost a humor z pohledu svých oblíbených postaviček z Marvel univerza.
  • V LEGO Marvel Super Heroes můžete odemknout více, než 100 různých postaviček z celého Marvel světa, včetně oblíbenců jako Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki a Galactus! Hra přímo srší plejádou super-cool schopností, epickými akčními bojovými scénami, řešením hádanek a unikátním příběhem s LEGO dávkou humoru.

Související produkty (1)


Recenze na LEGO Marvel Super Heroes[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.