LEGO Star Wars: The Complete Saga Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA LEGO Star Wars: The Complete Saga - PC DVDLEGO Star Wars: The Complete Saga - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 18336
Lucas

LEGO Star Wars: The Complete Saga [XBOX 360]

Kompilace dvou úspěšných LEGO Star Wars titulů, v jejichž rámci se můžete těšit na humorné dobrodružství s celou řadou scének ze všech šesti Star Wars filmů. Na základní hratelnosti se nic nezmění a opět tedy jde o kombinaci akce a lehkých puzzlíků se spoustou humoru a známými postavami, které jsou zpracovány s pomocí LEGO kostek.

Mezi novinky patří nové úrovně (např. nahánění Zam Výzkum Wesselova z Episode 2), nové hratelné postavy (Watto, Zam Wessell, Boss Nass a další), vylepšený nástroj pro tvorbu a úpravu postav, Jedi síla, nový herní mód Challenge, přepracované úrovně Mos Espa Podrace a Gunship Cavalry umožňující volné použití dopravních prostředků a 10 bonusových Bounty Hunter misí .

  • Vyřešte puzzle hádanky, které povzbuzují kreativní myšlení, s využitím týmové práce a jedinečných budovacích situací.
  • Přibývají nové úrovně, nové postavy, které přispívají k zábavě, kreativitě a inteligentnímu humoru.
  • Nové úrovně, jako Episode 2, nikdy neobsahovaly bleskové pronásledování nájemného vraha Zama Výzkum Wesselova dále uzavírající celý příběh Star Wars.
  • Nové hratelné postavy jako Watto, Zam Wessell, Boss Nass a další rozšiřují celkový počet na 160. Vylepšený Character Customizer poprvé obsahuje všechny postavy z předchozí trilogie.
  • Poprvé může každá postava z předchozí trilogie stavět a zároveň pou


  • Recenze na LEGO Star Wars: The Complete Saga

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.