LEGO Star Wars: The Force Awakens Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA LEGO Star Wars: The Force Awakens - PC DVDLEGO Star Wars: The Force Awakens - PS4LEGO Star Wars: The Force Awakens - PS3LEGO Star Wars: The Force Awakens - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 344209
WarnerEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

LEGO Star Wars: The Force Awakens [XBOX ONE]


Hra LEGO Star Wars: The Force Awakens Vás vtáhne hlouběji do stejnojmenného filmu než kterákoliv jiná hra a přináší všechny hrdinské postavy včetně takových ikonických jako Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C-3PO a BB-8, ale také Kylo ren, generál HUX a kapitán Phasma, přičemž Vám umožní prozkoumat takové kultovní Star Wars lokality, jako jsou například planeta jakki a základna Starkiller.

Tato akční adventura přináší nové herní prvky, včetně vylepšeného systému Multi-Builds, který vám umožní vybrat si z několika stavebních možností pro postup ve hře. Můžete se také, vůbec poprvé, zapojit do intenzivní nových blasterových přestřelek a s využitím okolního prostředí odrazit rád First Order. Můžete také zažít vzrušení z vysokorychlostní letecké hratelnosti při soubojích ve vesmíru a využívat při tom velké množství dopravních prostředkem, včetně legendárního Millenium Falcon. 


 

  • Prožijte ve hře LEGO Star Wars: The Force Awakens epickou akci ze stejnojmenného filmu vyprávěla vtipným LEGO způsobem.
  • Hra obsahuje exkluzivní hratelný obsah, který spojuje příběhy Star Wars Episode VI: The Return of the Jedi a Star Wars: The Force Awakens.
  • LEGO Star Wars: The Force Awakens přináší systém Multi-Builds a blasterové přestřelky do světa LEGO videoher.
  • Se systémem Multi-Builds můžete s využitím dostupných LEGO kostek otevírat nové cesty, následně je rozebrat a znovu postavit a otevřít si jiné! A následně další!
  • Během blasterových soubojů využívejte své okolí jako kryt a postavte se proti řádu First Order.

 


Recenze na LEGO Star Wars: The Force Awakens

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.