Leisure Suit Larry Collection (Bestseller Series) PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7069
Sierra

Leisure Suit Larry Collection (Bestseller Series) [PC CD]

Kolekce erotického adventure klasiky obsahuje prvních 5 dílů: Leisure Suit Larry: The Land of the Lounge Lizards, Leisure Suit Larry 2: Goes Looking for Love (in Several Wrong Places), Leisure Suit Larry 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals, Leisure Suit Larry 4: The Case of the Missing Floppy a Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti does a Little Undercover Work.

Leisure Suit Larry: The Land of the Lounge Lizards
Larry Laffer je smolař na svojí životní misi: přijdi o panictví nebo zemři pokušením. Za svým snem se vydává do Law Wegas.

Leisure Suit Larry 2: Goes Looking for Love (in Several Wrong Places)
Jakmile se Larryho dívka snů trochu vzpamatuje, ocitne se znovu na ulici, tentokrát však ve městě Los Angeles. Dostane se ale i na pár nechtěných míst jako mezi agenty KGB, ostrov domorodců, či ke špatnému dr. Nonookeemu.

Leisure Suit Larry 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals
Larry zdá se našel konečně tu pravou na ostrově Nontoonyt, avšak nedorozuměním se pohádají a rozejdou se. Vydejte se na dobrodružství do džungle.

Leisure Suit Larry 4: The Case of the Missing floppy
Larry trpící ztrátou paměti.

Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti does a Little Undercover Work
Larry hledá 3 dívky ze sexy nahrávek av roli FBI agenta ho stopa přivádí na hudební branže. Pomozte Larrymu zakročit proti organizovaného zločinu a navrátit mu ztracenou paměť .

Recenze na Leisure Suit Larry Collection (Bestseller Series)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.