Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice - NSW
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 418781
EN dabing

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice [PS4]


Ahoj, dámy, je na čase opět zvlhnout! Ještě jsem s vámi neskončil a pořád se mi o vás zdá ve hře Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice.


Odešel jsem z New Lost Wages, ztratil se v Cancumu a připravoval jsem se na svatbu se svou jedinou pravou láskou Faith. Nepředvídané okolnosti nám však veselici překazily, takže jsme zase od sebe! Je někde ve slavném, slunečném a obrovském souostroví Kalau'a a já ji musím najít. Pomozte mi - pokud ji skoro nenajdu, asi exploduji!


Žádná překážka mě od Faith neudrží nadlouho, dokonce ani divoké a nezkrotné ostrovy Kalau'a. Ty krásné ostrovní děvy mě mohou rozptýlit jen na určitou dobu, protože kompas mého srdce ukazuje pouze jediným směrem – k Faith! Vydáte se se mnou jako praví piráti. Přidejte se k mé posádce na této velkolepé výpravě - akorát možná skončíte promočení až na kůži!


  • Prozkoumejte souostroví Kalau'a se všemi těmi záhadnými a nádhernými ostrovy - hra obsahuje přes 50 ručně kreslených lokací.
  • Utkejte se s více než 40 novými i starými přáteli z Wet Dreams Don't Dry a promluvte si se svěžími novými přítelkyněmi.
  • Pomozte Larrymu vyřešit náročné a vzrušující (a možná trochu erotické) nové hádanky a splňte všechny úkoly, aby se dočkal svého skutečně šťastného konce.


Recenze na Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.