Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)[Steam]

Digitální distribuce
909 Kč
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 411703
SquareDE titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)[Steam] [PC digital]



Hlavní postavou hry je Maxine Caulfield, studentka v posledním ročníku, která se po pěti letech vrátí domů a náhonu na sobě zpozoruje zvláštní schopnost. Může vracet čas zpět. Díky tomuto daru, zachrání svou nejlepší kamarádku z dětství Chloe Price as její pomocí vyrazí do ulic Arcadia Bay, kde řeší tajemné zmizení Chloeiny kamarádky Rachel. Max se musí rychle naučit pracovat se svou novou schopností. Každá změna minulosti může vést k devastujícím následkům v budoucnosti.



Life is Strange je pětidílná adventura z pohledu třetí osoby. Nabízí hráčům volně vracet čas a opakovat události podle svého. Každá změna ale ovlivňuje příběh jiným způsobem a posouvá hráče k jinému konci.

Zažijte všechny epizody oceněné a kritikou oceňované epizodické série dobrodružných her Life is Strange Complete Season. Když se vžijete do role Maxe, budete se dobře bavit při využiívaní její jedinečné nadpřirozené schopnosti přetočit čas a ovlivnit minulost, přítomnost a budoucnost.

Jedná se o digitální verzi hry Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


Recenze na Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.